Pelletkachel MCZ Vivo Pellet 90 | Fero

Deze panoramisch pellethaard MCZ Vivo 90 van Fero kan sfeervol worden ingebouwd. Deze haard staat garant voor sfeer en warmte. De brede vlam is goed zichtbaar in zijn zwarte gietijzeren interieur.

De Vivo Pellet 90 is leverbaar in 2 versies. Beide haarden zijn uiterlijk identiek en hebben dezelfde afmetingen, maar werken met een verschillend ventilatiesysteem. Ze worden standaard geleverd met 2 ventilatoren en 2 standaard roosters.

Vivo Pellet 90 basic: De kachel is te bedienen vanuit uw stoel want de RELAX toestellen zijn namelijk allemaal standaard uitgerust met een afstandsbediening. Eveneens beschikt de kachel ook over het ACTIVE systeem. Dit systeem bepaald volledig autonoom hoeveel zuurstof het toestel nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren, rekening houdend met factoren zoals type pelletkorrels, schouwtrek, etc.

Optioneel Vivo Pellet 90 slim: Deze kachel kan ook geleverd worden met het Hydro-systeem. Met dit systeem kan behalve warme lucht ook warm water geproduceerd worden, om aan te sluiten op de centrale verwarming. Deze toestellen zijn volledig uitgerust en zijn voorzien van alle veiligheidskleppen, expansievat, waterpomp enz. om een volledige centrale verwarming autonoom te bedienen.

MCZ creëert pelletkachels met verschillende sturingen en mogelijkheden. Elke consument heeft zijn wensen en behoeften: MCZ probeert deze met zijn vooruitstrevende technologieën en verschillende uitvoeringen zoveel mogelijk in te vullen.

Verkrijgbaar via Fero.

INFORMATIE AANVRAGEN

Fero

Industriepark De Bruwaan 17
B-9700 OUDENAARDE
T: +32-(0)55-303560
E: info@fero.be

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen