pinterest
Geen schoorsteen maar toch een haard

Geen schoorsteen maar toch een haard

Wil je graag genieten van de sfeer van een haard, maar heb je geen schoorsteen of de mogelijkheid om een schoorsteenaansluiting te realiseren? Dan is een haard met elektrisch effect een mooi alternatief. Met zo'n elektrische haard kan je op elk moment van de dag en in iedere ruimte genieten van een authentieke vuurervaring met een druk op de knop.

Waterdamp

Naast houthaarden, houtkachels en gashaarden zijn er nu ook twee elektrische haarden in de attika collectie. De haarden eSENSE Single en eSENSE Living werken met waterdamp en dynamisch gedimd LED licht. Het vuurbed bestaat uit keramische houtimitaties, keramische chips en glassplinters die met de hand in elkaar worden gezet door medewerkers van een non-profitorganisatie. Hierdoor zijn alle  eSENSE haarden uniek.

FotoGeen schoorsteen maar toch een haard

Binnenklimaat

Naast het gezellige vuureffect bevochtigt eSENSE ook de lucht in de kamer en verbetert zo het binnenklimaat. Het effectvuur geeft geen warmte af en is volledig veilig. Er zijn ook geen geuren of emissies. eSENSE is daarom niet alleen een bijzondere blikvanger in elke kamer, maar ook een goede oplossing voor het milieu. 

FotoGeen schoorsteen maar toch een haard

eSense Living

eSENSE Living is een afgewerkt meubel van staal in de kleur zwart of nikkel met een geïntegreerde tank en pomp. Met zijn eiken afwerking en glazen omranding is het meubel een vrijstaande en elegante oplossing.

FotoGeen schoorsteen maar toch een haard

eSENSE Single kan daarentegen ook los worden geïnstalleerd en is ook verkrijgbaar met een geïntegreerde tank of de optie van een externe tankoplossing of een directe wateraansluiting. In alle opzichten is het effectvuur ook heel geschikt voor flats in steden, hotels, restaurants of bars. 

FotoGeen schoorsteen maar toch een haard

Met eSENSE hoeven er geen brandveiligheidsvereisten te worden nageleefd. De effecthaard is een echt alternatief voor iedereen die geen open haard heeft maar toch niet zonder vuur wil. Het is duurzaam, emissievrij en milieuvriendelijk. Het stroomverbruik is ongeveer 100 watt, wat vergelijkbaar is met het stroomverbruik van een moderne flatscreentelevisie.

Wil je deze winter ook een elektrische haard in huis? Bekijk de mogelijkheden en vraag informatie aan bij een verkooppunt in de buurt

Informatie aanvragen bij Attika

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen