pinterest
Elektrische kachels: sfeervuur mét verwarming

Elektrische kachels: sfeervuur mét verwarming

In de wereld van verwarmingsopties stijgt de populariteit van elektrische kachels. Het installeren van een elektrische kachel is een fluitje van een cent. Geen gedoe met rookkanalen of gasaansluitingen. Stekker in het stopcontact, een druk op de knop, en voilà, je geniet van sfeer en warmte. Deze sfeerhaarden zijn perfect voor elke ruimte en ideaal voor zowel huiseigenaren als huurders, omdat ze zo gemakkelijk kunnen worden verplaatst naar verschillende ruimtes zonder veel gedoe.

Met moderne functies zoals programmeerbare thermostaten en afstandsbedieningen heb je de volledige controle over de temperatuur, zonder dat je uit je comfortabele stoel hoeft op te staan. Stel de gewenste temperatuur in en leun achterover terwijl de elektrische kachel zijn werk doet. 

Trimline Fires

FotoElektrische kachels: sfeervuur mét verwarming

De elektrische kachels van Trimline Fires zijn nóg eenvoudiger te plaatsen dan de elektrische sfeerhaarden van het merk. De kachels hebben authentieke looks en maken gebruik van geavanceerde technologie en innovatie om directe warmte, realistische vlammen en sfeer aan je leefruimte te geven. De nieuwe Trimline Horizon (hierboven) is één van de twee nieuwe kachels; een toestel met strakke looks. Hij heeft een gladde deur zonder handgreep, wat hem een eigentijdse uitstraling geeft.

FotoElektrische kachels: sfeervuur mét verwarming

De Trimline Solano van Trimline Fires heeft een iets traditioneler uiterlijk met een zilveren deurgreep. Je hebt ook nog de keuze voor een rookgasafvoer set of een Coppice houtstammen set van echt hout. Zo lijkt deze handige kachel nog meer op een echte houtkachel!

Wil je meer weten over deze elektrische kachels? Vraag hier informatie aan of vraag naar de mogelijkheden bij een verkooppunt in de buurt

Trimline Fires

Hartverwarmende creaties

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen