Isoduct

Hét alles-in-1 rookkanaal. Schoner. Veiliger. Beter.

ALLES-IN-1 ROOKKANAALSYSTEEM VOOR PELLETKACHELS, HOUTKACHELS EN HAARDEN

Dankzij jarenlange innovatie en expertise ontwikkelden wij het rookkanaal voor de wereld van morgen. Een alles-in-1 rookkanaal dat aan alle eisen voldoet. Voor een schonere verbranding en buitengewone brandveiligheid, voorzien van de best beschikbare materialen op de markt. De beste oplossing voor een veilig thuis. 

✓ Overal toepasbaar 

✓ Voor elk daktype 

✓ Geen brandwerende omkokering nodig

Premium buitenmantel: Isoduct® is een uniek totaalconcept in de markt van rookgasafvoersystemen, waarmee u direct aan alle wettelijke brandveiligheidseisen voldoet. Altijd de slimste keus.

Hittebestendige isolatiemantel: Door de uitgekiende warmte-isolatie is er meer trek, minder condensatie en roetaanslag. Zo stookt u schoner en voorkomt u schoorsteenbrand. Wel zo’n fijn idee.

Safety wool isolatiedeken: De Safety wool isolatiedeken en de cementgebonden isolatiemantel van Multimix® beschermen uw rookkanaal tegen overmatige verhitting. Wat er ook gebeurt.

High performance rvs: Isoduct® dankt zijn hoogwaardige industriële kwaliteit mede aan de roestvrijstalen 316Ti binnenpijp. Onverwoestbaar. Oersterk. Voor een leven lang, veilig stookplezier.

Download de brochure

Download de brochure

Deel dit artikel:

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen