pinterest
De kracht van Sirius vrijstaande houtkachels

De kracht van Sirius vrijstaande houtkachels

Schiedel biedt een uniek alles-in-één systeem: een perfecte combinatie van houtkachel & schoorsteen, wat ideaal is als je zelf bouwt of je huis renoveert. Als je een permanente warmtebron in je huis gaat installeren, wil je natuurlijk dat deze van goede kwaliteit is. Vaak wordt een kachel van uitstekende kwaliteit geïnstalleerd, maar zijn de overige onderdelen goedkoop en vatbaar voor defecten.

Maar niet bij Schiedel! Schiedel brengt haar geavanceerde schoorsteensystemen samen met een slimme houtkachel. Dankzij deze combinatie geniet je van een luchtdichte installatie en een stijlvolle manier om je huis te verwarmen.

FotoDe kracht van Sirius vrijstaande houtkachels

Met innovatieve verbrandingstechnologie zorgen deze houtkachels voor milieuvriendelijke en knusse warmte in huis. Ze zijn super efficiënt, halen wel 82% rendement, en verwarmen grote ruimtes beter dan gewone radiatoren. Ideaal als bijverwarming in BENG woningen!

De Sirius vrijstaande houtkachels zijn er in twee varianten: één met één raam (Sirius 1) en één met drie ramen (Sirius 3). Met hun knisperende vlammen brengen ze niet alleen sfeer, maar kun je ook flinke besparen op je energierekening. Met energielabel (A+), een hoog rendement (82%), en certificeringen die voldoen aan de hoogste normen, kun je meer warmte krijgen met minder hout!

FotoDe kracht van Sirius vrijstaande houtkachels

Lees ook: Luxueuze tuinhaard met unieke eigenschappen: Schiedel Isokern Garden Fireplace

Schiedel is dé go-to leverancier van geprefabriceerde schoorsteensystemen in Europa, met de grootste keuze aan schoorsteen- en rookkanalen. Naast kachels levert Schiedel ook accessoires zoals geluidsdempers en deeltjesfilters. Innovatie staat hoog in het vaandel bij Schiedel, met betrouwbare, innovatieve en kosteneffectieve systemen en oplossingen.

De Sirius toestellen zijn echte kwaliteitskachels met een hoog rendement en minimale fijnstofemissies. Ze zijn perfect geschikt voor moderne, goed geïsoleerde woningen zoals BENG-woningen.

Download hier de brochure en ontdek alle voordelen van de Sirius houtkachels van Schiedel!

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen