pinterest
Een duurzame innovatie: de nieuwe Gyrofocus op bio-ethanol

Een duurzame innovatie: de nieuwe Gyrofocus op bio-ethanol

De iconische Gyrofocus haard van Focus, bekend om zijn hangende en roterende design, heeft een milieuvriendelijke make-over gekregen. In samenwerking met Ignisial Parijs, een Franse specialist in hoogwaardige bio-ethanolbranders, is er nu een bio-ethanol versie op de markt. 

Mooi en milieuvriendelijk

Het vlammenspel van de Gyrofocus op bio-ethanol is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook beter voor het milieu. Het is net alsof je naar een echt houtvuur kijkt, maar dan zonder de schadelijke rook. De vlammen worden zorgvuldig gedoseerd, waardoor de binnenruimte van de haard optimaal wordt benut en een gezellige sfeer wordt gecreëerd.

FotoEen duurzame innovatie: de nieuwe Gyrofocus op bio-ethanol

Veilig ontwerp, makkelijk in gebruik

De Gyrofocus op bio-ethanol is ontworpen voor eenvoudig gebruik. Met een handige afstandsbediening en een ingebouwde veiligheidssensor die de CO2-niveaus controleert, hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid. En omdat er geen rook is, is er geen gedoe met externe schoorstenen en is er minder risico op ongelukken.

Gemakkelijke upgrade voor oude haarden

Als je al een oudere Gyrofocus haard hebt, kun je deze eenvoudig upgraden naar bio-ethanol. Verwijder het houten rooster en laat een erkende dealer de omschakeling maken. Dit betekent dat je kunt genieten van de voordelen van een milieuvriendelijke haard, zelfs als je al een haard hebt!

FotoEen duurzame innovatie: de nieuwe Gyrofocus op bio-ethanol

Gemaakt in Frankrijk

De Gyrofocus is een product van Franse kwaliteit en vakmanschap. Alles, van het ontwerp tot de fabricage, is 100% Frans. En de aanbevolen brandstof wordt geproduceerd uit suikerbieten, lokaal geteeld en gedistilleerd in Frankrijk, waardoor je een bijdrage levert aan de lokale economie en het milieu. 

Lees ook: Deze buitenhaarden zijn de sterren op jouw terras

FotoEen duurzame innovatie: de nieuwe Gyrofocus op bio-ethanol

Een duurzame keuze voor een warm thuis

Met de Gyrofocus op bio-ethanol zet Focus een nieuwe stap naar duurzame haarden. Het biedt dezelfde warmte en sfeer als traditionele haarden, maar dan zonder de milieu-impact. Het is een gemakkelijke, veilige en milieuvriendelijke keuze voor iedereen die van een gezellige vuurplaats wil genieten.

Ontdek de voordelen van de Gyrofocus op bio-ethanol en maak je huis warm en uitnodigend, op een manier die goed is voor jou en de planeet.

Vraag hier je gratis woon brochures aan!

Focus

Create beyond convention

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen