Maatwerk tv-meubel rond elektrische haard

In een prachtige jaren 30-stijl nieuwbouwwoning in Zandvoort vormt de rustige inrichting het perfecte tegenwicht voor het drukke dagelijkse leven van de bewoners. Met een elektrische haard als centrum van gezelligheid voor het gezin, want naast sfeer zorgt de haard ook voor warmte.

Ontwerp op maat

De wens van het gezin was een haard met een zwart meubel, maar ze wisten nog niet hoe het er precies uit moest komen te zien. In de showroom van Warmtestore in Mijdrecht keek de haardenspecialist samen met de bewoners naar de mogelijkheden passend bij de wensen van het gezin. 

Zo waren de wensen onder meer de plaats waar de haard moest worden geplaatst, de kleur van het meubel en voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een spelcomputer. Bij het ontwerpen van zo'n kast is zowel het uiterlijk als de functionaliteit van belang. Moeten er laden in of deuren en de hoeveelheid opbergruimte is ook een cruciale overweging. Is een tv-meubel genoeg of is extra opbergruimte nodig? In dat geval kan een hoge wandkast de ideale oplossing zijn.

Realistisch vuurbeeld

De keuze voor een elektrische haard in deze gasvrije woning was logisch voor hen. Ze kozen voor de Faber e-Matrix Mood 800/500 III vanwege het realistische vuurbeeld en de mogelijkheid tot verwarming. Bewoonster Linda adviseert toekomstige kopers om showrooms te bezoeken en op hun gevoel af te gaan bij het maken van zo'n keuze.

Krasvast en onderhoudsvriendelijk meubel

De Faber e-Matrix 800/500 III haard en het tv-meubel werden op maat gemaakt na een zorgvuldige planning met specialisten. Het eindresultaat is een 3,70 meter lang zwart meubel van krasvast en onderhoudsvriendelijk Decolegno. Het Sherwood design geeft de optimale beleving van natuurlijk hout, omdat het reliëf uniek is in zijn soort en een doorleefde, rustieke uitstraling heeft. De matte optiek versterkt het natuurlijke karakter.

Wil je ook een maatwerkmeubel rond de haard of gewoon advies, bekijk dan de brochure van Warmtestore of vraag informatie aan. Of maak een afspraak met de adviseur in de showroom

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen