pinterest
De Kalfire E-one 100S: Een moderne, driezijdige holografische haard

De Kalfire E-one 100S: Een moderne, driezijdige holografische haard

Wil je genieten van de gezellige sfeer van een haard zonder dat je hout nodig hebt of zorgen hebt over rook en roet? Dan is de E-one 100S holografische haard van Kalfire iets voor jou. Dit is een nieuwe soort haard die gebruik maakt van holografische technologie om levensechte 3D-vlammen te creëren. Het ziet eruit als een echt vuur, maar zonder verbranding en zonder schadelijke uitstoot. Hierdoor is deze haard niet alleen veilig en schoon, maar ook milieuvriendelijk.

De E-one 100S is een driezijdige haard, wat betekent dat je het vuur van drie kanten kunt zien. Dit maakt het een geweldige keuze als je een open gevoel in je ruimte wilt creëren of als je het vuur vanuit verschillende hoeken wilt bekijken. Omdat er geen echte vlammen zijn, heb je geen rookkanaal nodig en kun je deze haard vrijwel overal plaatsen, zelfs in ruimtes waar een traditionele haard onmogelijk zou zijn.

Jouw haard, jouw stijl

Met deze haard kun je de sfeer naar wens aanpassen. Je kunt het realistische gloeibed inschakelen, zodat het lijkt alsof er echt hout ligt te branden. Daarnaast kun je knisperende geluiden toevoegen voor een extra authentieke ervaring. Als je ook de behaaglijke warmte van een traditionele haard wilt, is er de optie van Atmos Heating, waarmee je de ruimte kunt verwarmen zonder dat er echt vuur aan te pas komt.

Met een breedte van 100 cm is de haard ideaal als je een brede haard wilt of als je een moderne cinewall overweegt. De mogelijkheid om het vlammenspel van verschillende kanten te bekijken, maakt het een geweldige keuze voor een open woonkamer of als scheiding tussen twee kamers.

Lees ook: Elektrische sfeer, gemak en duurzaamheid

Deze haard past perfect in moderne interieurs en geeft je alle voordelen van een traditionele haard. Met de slimme afstandsbediening of handige app kun je de sfeer van je elektrische haard volledig aanpassen. Zo heb je volledige controle over de vuurbeleving en kun je onder andere de intensiteit, hoogte en het geluid van de vlammen naar wens instellen. 

Als je geïnteresseerd bent in de Kalfire E-one 100S, kun je terecht bij een van hun gecertificeerde dealers. Zij kunnen je helpen bij het kiezen van de juiste opties, de installatie, en het ontwerpen van je ideale haard. Zo krijg je de haard van je dromen, zonder gedoe, en met alle handige gemakken!

Vraag hier je gratis brochure aan!

Kalfire Fireplaces

Mensen verbinden door duurzaam vuur

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen