pinterest

JOLLY MEC

EEN GESCHIEDENIS VAN WAARDE

In 1968 werd de eerste schoorsteen ontstaan die alle radiatoren kon verwarmen.

Plaats de open haard in het midden van de binnenlandse verwarmingssysteem: Hier de intuïtie van Emilio Manenti, oprichter van Jolly Mec. De ondernemingsprogramma consolideert de ontwikkeling van complete installaties geconcentreerd rond de open haard of kachel die, alleen of met andere warmtebronnen, het hele huis kan verwarmen.

Veel aandacht voor de productontwerp- en testfasen en een uitstekende training van de relevante technici hebben Jolly Mec tot een toonaangevend bedrijf gemaakt in de productie van haarden, kachels en complete biomassaverwarmingssystemen.

EEN BLIK GERICHT OP NAAR DE TOEKOMST

Een dynamisch team, voorbereid en in constante opleiding, gebonden aan de principes van de traditie, maar met de blik gericht op de innovatie: Jolly Mec is dit en nog veel meer. Internationale roeping, voortdurende bijwerking en aanzienlijke investeringen in onderzoek en ontwikkeling: Jolly Mec is bezig met een proces van continue experimenten dat altijd gericht is op verbetering.

Tegenwoordig is Jolly Mec, met zijn producten die strikt "made in Italy" zijn, synoniem voor uitstekende kwaliteit, hoog rendement en verfijnd ontwerp.

JOLLY MEC

Download de brochure

Jolly Mec

Informatie aanvragen bij Jolly Mec

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen