pinterest
Elektrische sfeer, gemak en duurzaamheid

Elektrische sfeer, gemak en duurzaamheid

De elektrische Plug & Play open haarden van Kalfire bieden een unieke combinatie van sfeer, gemak en duurzaamheid. Ze zijn ontworpen voor een vuurervaring die lijkt op die van een echt haardvuur. Daarnaast zijn deze haarden eenvoudig te integreren in je interieur, waarbij je zelf de lichtsfeer aan kunt passen aan jouw voorkeur.

Realistisch met veel mogelijkheden 

FotoElektrische sfeer, gemak en duurzaamheidDe Kalfire Elektrische Plug & Play haarden, onderdeel van de E-series zijn voorzien van een geavanceerde mix van stijl, comfort en technologie. Deze serie omvat de modellen E-55" en E-65". Dansende vlammen, een warm gloedbed, gloeiende houtstammen en ingebouwde sfeerverlichting, kortom elektrisch vuur was nog nooit zo realistisch. De E-55 creëert een vuurbeeld, dat bijna niet te onderscheiden is van een echte open haard. Het vuurbeeld pas je eenvoudig aan naar smaak, je interieur of het moment van de dag, met de afstandsbediening of de KalfireConnected app. De Kalfire E-55” is 121cm breed en lijnt daarmee perfect uit met 55” televisies.

Gezellige sfeer

FotoElektrische sfeer, gemak en duurzaamheidDe Kalfire E-65" introduceert een nieuwe, warme sfeer. Voor een meer op maat gemaakte installatie kun je bijvoorbeeld kiezen voor de Media Wall. Zelfs als je een televisie in een andere maat hebt, kunnen deze haarden moeiteloos gecentreerd worden in de ruimte, waardoor ze mooi opvallen.  De elektrische haarden zijn eenvoudig te installeren en te bedienen, ze zijn veilig in gebruik en onderhoudsvriendelijk. Met hun efficiënte energieverbruik en de mogelijkheid om sfeervolle warmte te bieden, vormen deze haarden een moderne oplossing om een gezellige sfeer te creëren.

Bekijk meer elektrische modellen in de brochure, vraag 'm hier aan.

Kalfire Fireplaces

Mensen verbinden door duurzaam vuur

Download de brochure

Brochure downloaden

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen