pinterest
De ideale ruimteverdeler met onbeperkt zicht op het vuur

De ideale ruimteverdeler met onbeperkt zicht op het vuur

Ben je op zoek naar een ruimteverdeler met onbeperkt zicht op het vuur? De nieuwe inzethaard van de Zwitserse fabrikant a t t i k a is dan dé aanrader voor dit stookseizoen!

Ideaal als roomdivider

Met zijn afmetingen is de driezijdige VISIO 3:1 UNIQ-haard van het Zwitserse haardenmerk ideaal als roomdivider. Het toestel heeft royale kijkvensters en een gigantisch zicht op het vuur omdat de openhaardcassette geen zichtbaar kader heeft. De vlammen zijn daardoor volledig zichtbaar; het vuur wordt alleen van de woonruimte gescheiden door de glazen ruit. Dit zorgt voor een gezellige sfeer van alle kanten. De smalle en diepe haard verbindt en scheidt leefruimtes tegelijkertijd. Hij kan worden geïntegreerd in de meest uiteenlopende inrichtingsstijlen en structuren en geeft de woonruimte een architectonische meerwaarde.

FotoDe ideale ruimteverdeler met onbeperkt zicht op het vuur

Schoon glas

Zoals alle VISIO-openhaardcassettes brandt deze haard mooi en zuiver ondanks zijn grootte. Dit komt door de hoogwaardige zichtpanelen die met infrarood zijn gecoat. De glazen reflecteren een deel van de warmte terug in de haard in plaats van in de woonruimte. De resulterende hogere afbrandtemperatuur in de vuurkist leidt tot visueel unieke mooie en rustige vlammen zonder roetaanslag op de ruiten.

Vele andere speciale kenmerken onderscheiden de VISIO-openhaardcassettes en maken ze tot echte topproducten. De inbouw- en steunframes zijn gemaakt van 6 millimeter dik staal en zijn verkrijgbaar in zwart of roestvrij staal. De soepel lopende liftdeur kan geruisloos en gemakkelijk met de hand worden geopend en gesloten. Dit maakt het eenvoudig om hout toe te voegen. Naast de edele, donker gebeitste eiken deurkruk zijn de deurkrukvarianten roestvrij staal of staal zwart verkrijgbaar.

Wil je meer weten over de mogelijkheid van deze mooie inzethaarden? Vraag hier informatie aan en download de brochures

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen