pinterest
De perfecte kachel voor ieder seizoen

De perfecte kachel voor ieder seizoen

Lekker buiten zijn wordt nog aantrekkelijker met een terraskachel van Reny. Voor ieder seizoen en stijl is er een passende kachel zodat je langer kunt genieten van de buitenlucht. En voor de momenten dat je toch liever lekker binnen wilt zijn; ook daar heeft Reny een passende kachel voor.

De Fennek terraskachel van Reny is de ideale metgezel voor knusse avondjes buiten. Vervaardigd uit duurzaam Cor-Ten staal, maakt deze kachel het mogelijk om van vroeg in het voorjaar tot diep in het najaar te genieten van de buitenlucht. Het strakke, minimalistische ontwerp van de kachel is het werk van de bekende productontwerper Roderick Vos.

FotoDe perfecte kachel voor ieder seizoen

Samen met de kennis van Reny is deze terraskachel een echte blikvanger geworden die prachtig staat in iedere tuin, en zorgt de gesloten verbranding van de kachel zowel voor veiligheid als efficiëntie. Kies voor de optionele achterwand met vuurvast beton om de kachel onder een overkapping of tegen een wand te plaatsen.

FotoDe perfecte kachel voor ieder seizoen

Robuust Cor-Ten staal

Het gebruik van Cor-Ten staal geeft de Fennek terraskachel een unieke uitstraling. Deze staalsoort ontwikkelt een 'patina laag' ofwel edelroest, een compacte laag met een warme roestbruine kleur, waardoor verdere corrosie wordt voorkomen. Geniet van de weerbestendigheid en lange levensduur van deze bijzondere terraskachel.

FotoDe perfecte kachel voor ieder seizoen

Quercus Houtkachel: Stoer en Multifunctioneel

De robuuste buitenkachel Quercus, die niet alleen de aandacht trekt met zijn industriële uitstraling, maar ook een extra dimensie toevoegt aan gezellig buiten zijn. Deze kachel kan namelijk als warmtebron dienen, maar kan ook gebruikt worden om heerlijke gerechten te bereiden. Met een geïntegreerde oven biedt Quercus de mogelijkheid om pizza's, broodjes, en zelfs warme dranken zoals chocolademelk en glühwein te maken. Een perfecte aanvulling om samen buiten te genieten!

FotoDe perfecte kachel voor ieder seizoen

Net als de Fennek is de Quercus vervaardigd uit Cor-Ten staal, wat resulteert in die kenmerkende warme roestbruine kleur. Zo kun je lang genieten van de robuuste uitstraling en de veelzijdige functionaliteit van deze buitenkachel!

FotoDe perfecte kachel voor ieder seizoen

Lees ook: 6X de mooiste buitenhaard op Social Media 

RETRO kachels met speksteen voor een warm huis

De RETRO Speksteen kachel is een vrijstaande houtkachel met een solide uitstraling, herkenbaar aan de kolommen op de hoeken en een vloerplateau voor het opbergen van hout. Het ontwerp combineert strakke lijnen en vlakken voor een tijdloos ontwerp. Opvallende details zijn de twee royale handgrepen van roestvrij staal. De kachel is voorzien van een bovenplaat en zijplaten van speksteen, waardoor een aangename warmte ontstaat. Dankzij de eigenschap van speksteen om warmte op te slaan, blijft de kachel nog uren na gebruik warmte uitstralen. Door zijn afmetingen is dit model bijzonder geschikt voor installatie onder een voorzetschouw.

FotoDe perfecte kachel voor ieder seizoen

Met de terraskachels van Reny breng je niet alleen warmte naar buiten, maar ook stijl en gezelligheid. Kies voor duurzaamheid, design en een unieke buitenervaring. Maak van jouw buitenruimte een plek waar herinneringen worden gemaakt, ongeacht het seizoen!  

Vraag hier je gratis woon brochures van Reny aan

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen