pinterest
Zonder gedoe je woning verwarmen

Zonder gedoe je woning verwarmen

Wil je een stijlvolle en efficiënte manier om je huis warm te houden, zonder gedoe? De Trimline Woody Loft pelletkachel van Trimline Fires is dan een uitstekende keuze. Met zijn stijlvolle ontwerp en compacte formaat biedt deze pelletkachel een aantrekkelijke oplossing voor iedereen die van comfort en eenvoud houdt.

Mooi ontwerp, slimme functies

Wat meteen opvalt aan de Woody Loft is het sierlijke ontwerp. De combinatie van dik staal en een natuurlijke eikenhouten voet zorgt voor een mooie visuele balans die in elk interieur past.

Het onderstel is verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, waardoor je de kachel kunt aanpassen aan jouw smaak. Naast hout zijn er ook drie stalen variaties beschikbaar. De houten voet kan ook worden gebruikt als losse tafel, wat de kachel lekker veelzijdig maakt.

FotoZonder gedoe je woning verwarmen

Makkelijk in gebruik

De kachel verwarmt je ruimte op een aangename manier. Het grootste voordeel van een pelletkachel is dat je geen houtblokken hoeft te slepen of je zorgen te maken over rook. Vul de pelletbunker simpelweg met houtpellets, en je hebt urenlang stookplezier zonder gedoe. Dankzij de hoogwaardige techniek en geïsoleerde verbrandingskamer is de verbranding optimaal, wat zorgt voor een lage emissie en een hoog rendement.

Met de meegeleverde afstandsbediening, die ook kan dienen als kamerthermostaat, kun je hem eenvoudig bedienen. Je kunt de temperatuur aanpassen zonder van de bank te komen! Bovendien is de Trimline Woody Loft pelletkachel erg stil, dankzij de natuurlijke convectieluchtstroom.

Lees ook: Fraaie gashaarden van Trimline Fires

FotoZonder gedoe je woning verwarmen

Flexibele installatie

Een ander pluspunt is de veelzijdige installatie. Je kunt de rookgasafvoer zowel aan de boven- als achterzijde aansluiten, afhankelijk van wat het beste past bij jouw woning. En dankzij de buitenluchtaansluiting kan de kachel de verse verbrandingslucht direct van buiten halen, waardoor hij ook in luchtdichte woningen veilig gebruikt kan worden. Dit maakt de installatie een stuk gemakkelijker en flexibeler.

Als je op zoek bent naar een pelletkachel die zowel stijlvol als functioneel is, dan is de Woody Loft een uitstekende keuze. Met zijn mooie ontwerp, efficiënte verbranding en flexibele installatie is deze kachel een aanwinst voor elke woning.

Tijdelijk met gratis DHK pelletopslag, inclusief schep en een zak pellets! Zolang de voorraad strekt. Kijk op de website van Trimline Fires voor de aanbieding en meer informatie.

Vraag hier je gratis woon brochures aan!

Beeld: Trimline Fires

Trimline Fires

Hartverwarmende creaties

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen