Nieuws over EWT de specialist in sfeerhaarden!

EWT de specialist in sfeer…..
Wanneer de avonden weer wat donkerder gaan worden zorgt EWT, de specialist op het gebied van o.a. elektrische sfeerhaarden met het Optifame® effect*, voor sfeer en warmte in huis! De elektrische sfeerhaarden van EWT zijn uitstekend geschikt voor woningen die geen rookkanaal hebben en waar mensen graag genieten van een intrigerend vlammenspel en behaaglijke warmte.

EWT   EWT

Daarnaast kent de collectie van EWT ook een uitgebreid assortiment van bio sfeerhaarden in haar programma. Een bio sfeerhaard is een combinatie van een openhaard zonder rookkanaal met een keramische brander die brandt op bio-ethanol. Het is uitermate veilig door het unieke gebruik van een gepatenteerde keramische steen (hitte bestendig en absorberend). Deze steen absorbeert de reukloze vloeistof langzaam. Hierdoor wordt niet de pure vloeistof maar het vrijkomende onschadelijke gas geleidelijk verbrand. Dit betekent een veilige makkelijk te ontsteken brander met een constant vlammenbeeld.

Nieuw in de haarden collectie van EWT zijn de houtkachels Jupiter en Orpheus. Beide houtkachels zijn geschikt voor natuurlijk kloofhout en bruinkoolbriketten. Ze zijn dubbelwandig uitgevoerd zodat de warmtegeleiding optimaal en veilig is. Hier moet overigens wel een rookkanaal voor worden aangelegd.

De bruto adviesprijs incl. BTW van de Jupiter bedraagt € 499,00.
De bruto adviesprijs incl. BTW van de Orpheus bedraagt € 1.099,00.

EWT heeft voor elk interieur een passende haard!

* het gepatenteerde levensechte vlammeneffect met houtblokken.

 


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbrief