True Vision Roomdivider 1300RD | M-design

True Vision Roomdivider 1300RD | M-design
True Vision Roomdivider 1300RD | M-design

Deze stoere, grote tunnenhaard van M-Design laat je van meerder kanten van het vlammenspel genieten. De True Vision Roomdivider 1300RD is uitgevoerd met de meest hoogwaardige branders – 3D branders.

De nieuwste M-Design haarden zijn uitgerust met de ecoswitch en -wave  en kan je zeer eenvoudig bedienen via je iPhone, smartphone of tablet. Eco Wave zorgt voor de beste verhouding tussen gezelligheid, rendement en gasverbruik.

De Eco Switch zorgt voor extra mogelijkheden: je kan één brander uitschakelen wanneer het te warm wordt, zonder de gezelligheid te verbreken. Als je na enkele uren te veel warmte ervaart, kan je met het uitschakelen van een brander de temperatuur doen dalen zonder dat de mooie, hoge vlammen verdwijnen.

Alle apparaten zijn uitgerust met betrouwbare technologie. Wie zelf de toestellen wil besturen, kan nog een stapje verder gaan en kiezen voor een persoonlijke investering: een applicatie op je Iphone, Ipad of Android. Daarmee bepaal je zelf de hoogte en het ritme van de vlam en kies je zo de gezelligheid en het verbruik.

Download de brochure voor meer informatie.

 




Meld je aan voor de nieuwsbrief