Compacte gashaard Global 55XT BF

Compacte gashaard Global 55XT BF
Compacte gashaard Global 55XT BF
Compacte gashaard Global 55XT BF

De Global 55XT BF is een compacte en veelzijdige gashaard die strak in de muur kan worden ingebouwd. Deze inbouw gashaard van Global Fires is klein van formaat en heeft slechts een inbouwdiepte van 34 cm. Hierdoor neemt de gashaard niet veel ruimte in beslag.

Een compacte en veelzijdige gashaard

Met één druk op de knop van de afstandsbediening brengt u de vlammen tot leven. Zo simpel is het. Stoken op gas is eenvoudig, maar ook schoon en veilig. Geen spattende vonken, stof en rookontwikkeling. En met één druk op de knop schakel je de haard zo weer uit. Met de Truflame Burner heeft de Global 55XT BF een uniek brandersysteem. De brander is ingebouwd in de keramische houtblokken waarbij de vlammen om de houtblokken heen grijpen, net als echt houtvuur. Het lage gasverbruik resulteert in een zeer hoog rendement.

Heeft u geen gasaansluiting, maar wilt u graag een haard die eenvoudig te bedienen is en warmte en sfeer brengt in uw woning op de plekken waar het nodig is? Deze haard is ook te verkrijgen in een versie die geschikt is voor flessengas, zoals propaan.

Er zijn diverse binnenwanden verkrijgbaar, zo kan de haard naar wens worden samengesteld. Kies bijvoorbeeld voor Ceraglass, wat zorgt voor een mooie spiegeling van de vlammen waardoor er optisch nog meer vuur wordt gecreëerd.

Deze haard kan ook ingebouwd worden in een bestaande schouw

 
Meld je aan voor de nieuwsbrief


Brochure aanvragen

Vraag nu GRATIS informatie aan over Compacte gashaard Global 55XT BF.

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
Nieuwsbrief Ja, ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.


De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.