Eco2all Walltherm Air houtvergasser

Eco2all Walltherm Air houtvergasser
Eco2all Walltherm Air houtvergasser
Eco2all Walltherm Air houtvergasser

De walltherm houtvergasser, de unieke haard met een dubbele verbranding. Deze speciale houtvergasser niet alleen voor warmte en sfeer voor in de woonkamer zorgt, maar verwarmt ook nog eens twee andere ruimtes. De combinatie van een strak design en unieke verbranding maakt het een eyecatcher voor iedere woonkamer.

De Walltherm Air is makkelijk te installeren in iedere woonkamer. Het model kan zowel vrijstaand als ingebouwd worden geplaatst. Dankzij zijn twee achteraansluitingen kunt u, naast uw woonkamer, ook nog andere ruimtes verwarmen. De haard beschikt over een ventilator welke u de mogelijkheid geeft het aantal KW van de kachel te reguleren van 6 tot 12 KW.

Het ideale van deze luchtgevoerde kachel is zijn groot laadvermogen. Hierdoor kunt u met een keer bijvullen niet anderhalf uur maar tot wel 4 uur stoken. De kachel is in het zwart en antraciet verkrijgbaar. Daarnaast zijn er ook nog mogelijkheden om de kachel van een andere kleur te voorzien.

De Walltherm Air staat bij ons in de showroom opgesteld. Wilt u hem graag een keer bewonderen of heeft u vragen over de kleur mogelijkheden? Neem dan vooral met ons contact op of bezoek onze showroom.


Productspecificaties Eco2all Walltherm Air houtvergasser
Breedte 60 cm
Hoogte 125 cm
Diepte 55 cm
Dealers van dit product Bezoek de websiteMeld je aan voor de nieuwsbrief

Brochure aanvragen

Vraag nu GRATIS informatie aan over Eco2all Walltherm Air houtvergasser.

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
Nieuwsbrief Ja, ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.


De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.