Gazco - Elektrische haard Onyx Avanti 190RW

De Onyx Avanti elektrische haarden serie van Stovax is het allernieuwste op het gebied van technische innovatie van elektrische haarden. Deze haarden zijn verkrijgbaar in drie maten: de Avanti 110RW, 150RW en 190RW en kunnen geplaatst worden als front of een twee of driezijdige panorama haard.

Ontworpen voor een passende ambiance voor elke sfeer, dankzij de ongekende hoeveelheid verlichtingsopties. De geavanceerd Chromalight® Plus is alleen verkrijgbaar voor de Onyx Avanti en deze kan naar smaak worden ingesteld.

De Avanti kan bediend worden met de afstandsbediening of met een app. Met de app kunt u de Avanti precies instellen niet alleen de verwarming maar ook de vlam snelheid, ritme, kleuren en helderheid. De Avanti kan geprogrammeerd worden in dag en/of weekprogramma's.

Er is een aparte ledstrip van 3 meter verkrijgbaar zodat de verlichtingseffecten van de Avanti verder in de woonkamer reiken. Twee ledstrips kunnen gemonteerd worden voor 6 meter in totaal. Het heeft hetzelfde kleurenpalet als het Chromalight® Plus en is een leuke manier om de effecten in de kamer te krijgen. Het kan gemonteerd worden achter de televisie, onder een boekenplank of ergens anders. De ledstrip kan ook met de app bediend worden of met de afstandsbediening.

Download de brochure voor meer informatie.

Stovax

EEN UITGEBREID AANBOD VAN KACHELS EN HAARDEN

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen