Kalfire W66/48S gesloten houthaard - 3-zijdig model

Kalfire W66/48S gesloten houthaard - 3-zijdig model
Kalfire W66/48S gesloten houthaard - 3-zijdig model
Kalfire W66/48S gesloten houthaard - 3-zijdig model

De 3-zijdige haard Kalfire W66/48S is de kleinste drie zijdige houthaard van Kalfire. Omdat geen enkel technisch onderdeel zichtbaar is, heeft u vrij zicht op de schoonheid van het vuur en niets anders.
Het bijzondere van dit model zit in het ruime zicht op het vuur, in combinatie met de compacte behuizing (66 cm breed en 35 cm diep). De ruit heeft geen kader, de randen van de lijsten zijn onzichtbaar en er zijn geen zichtbare handgrepen en scharnieren. Dit is mogelijk dankzijde door Kalfire ontwikkelde sluittechniek die een zeer hoge luchtdichtheid garandeert.
De achterwand vormt een rechte lijn met de ombouw, de scheiding tussen de binnen- en buitenruimte bestaat feitelijk niet meer omdat de ruit uit één stuk is gemaakt. De ruit kan naar boven worden geschoven, maar ook met een enkele handbeweging naar voren worden getrokken (voor het reinigen) en ruit blijft gedurende lange tijd schoon dankzij het « Clean Window » systeem. Een gepatenteerd ventilatiekleppensysteem zorgt voor een optimale verbranding, zowel in open als in gesloten toestand. De haard werkt onafhankelijk van de omgevingslucht.
Dit model met zijn buitengewoon hoge rendement (> 80%) en zijn zeer lage CO-uitstoot, is bijzonder efficiënt en ecologisch. Op deze manier anticipeert Kalfire vandaag al op de meest strenge Europese richtlijnen van morgen.


Productspecificaties Kalfire W66/48S gesloten houthaard - 3-zijdig model
Breedte 78,4 cm
Hoogte 162,6 - 166,6 cm
Diepte 57,7 cm


Meld je aan voor de nieuwsbrief


Brochure aanvragen

Vraag nu GRATIS informatie aan over Kalfire W66/48S gesloten houthaard - 3-zijdig model.

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
Nieuwsbrief Ja, ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.


De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.