Contura i5 inzethaard

Contura i5 inzethaard
Contura i5 inzethaard
Contura i5 inzethaard

De Contura i5 houtgestookte inzethaard is bedoeld voor installatie in bestaande kachelopeningen. U kunt kiezen uit een panoramadeur of  een dubbele deur en uit de kleuren zwart of grijs. De inzet is eenvoudig te installeren, af te stellen en op de schoorsteen aan te sluiten, recht omhoog, naar achteren of in een hoek van 45° schuin naar achteren. Het is ook mogelijk om een externe luchttoevoer op de haard aan te sluiten. De inzet kan eruit worden getild zonder dat dat van invloed is op de schoorsteeninstallatie. Een effectieve convectietechniek zorgt voor een snelle opwarming die eenvoudig met de regeling onder de deur wordt bediend.

Het is aan te raden om de openhaard op te vullen met een inzetkachel. De warmte verspreidt zich dan in de ruimte in plaats van door de schoorsteen te worden opgezogen. Met de nieuwe, effectieve verbrandingstechniek in de Contura i5 gaat het hout langer mee en is de roetvorming minimaal, zodat het vuur door het grote en schone glas altijd duidelijk zichtbaar is. Meer gezelligheid en met een goed geweten: de Contura i5 is de enige Zweedse cassette met het Nordic Swan-keurmerk.

De verbrandingskamer van de Contura i5 is gemaakt van duurzaam gietijzer en warmte reflecterende wanden. Door een slimme materiaalkeuze is het gewicht laag gebleven, zodat hij eenvoudig te hanteren en te installeren is. U kunt het vermogen eenvoudig regelen, afhankelijk van of u een snelle opwarming met een hoge temperatuur wilt of dat u langzaam en gezellig de hele avond wilt stoken. Als de opening van de haard groot is, kan de inzet met een bijpassend rooster worden omlijst.


Dealers van dit product Bezoek de websiteMeld je aan voor de nieuwsbrief

Brochure aanvragen

Vraag nu GRATIS informatie aan over Contura i5 inzethaard.

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
Nieuwsbrief Ja, ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.


De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.