Houtkachel Iron Dog 5

Ontspannen volgens alle regels van de kunst. Kunst is als een vuurtje wordt aangestoken door een idee, dat enthousiasme aanwakkert en licht brengt in het alledaagse. Met de Iron Dog N°5 wordt vakmanschap en handenarbeid gecombineerd en hebben wij in samenwerking met beeldhouwer Joseph Michael Neustifter iets heel bijzonders gecreëerd: de speciale editie ‘Huraxdax’. Dat is Beiers voor ‘het zonnetje in huis’.

De Iron Dog N°5 is  van hoogwaardige kwaliteit, vervaardigd uit massief gietijzer en kenmerken zich onder andere door een slimme techniek, die het milieu spaart, en door een zeer hoog rendement.

Dankzij het gietijzer, dat energie gelijkmatig verdeelt, geven deze houtkachels directe stralingswarmte af, zowel via de 7 mm dikke behuizing als via het glas. Het materiaal is dus mede oorzaak van het hoge rendement. Maar ook de doordachte techniek binnenin de kachel draagt daaraan bij, dankzij een efficiënte aan- en afvoer van verschillende noodzakelijke en op elkaar afgestemde luchtstromen.

Download hier de brochure en bezoek Rebelfire.nl voor meer informatie

Breedte 77
Diepte 49
Hoogte 59

Iron Dog
Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen