pinterest
Moderne houtkachels met Scandinavisch design: de prijswinnende Jøtul F 170 Serie

Moderne houtkachels met Scandinavisch design: de prijswinnende Jøtul F 170 Serie

Met de vrijstaande houtkachels uit de Jøtul F 170-serie haal je niet alleen een warmtebron en sfeermaker in huis, maar heb je meteen ook een prijswinnend design in de kamer staan! Deze week werd bekendgemaakt dat de moderne gietijzeren kachels van het bekende Noorse merk de IF Design Award 2024 en de Red Dot Award 2024 hebben gewonnen. Een mooie reden voor UW Haard om deze moderne kachels in de spotlight te zetten.

FotoModerne houtkachels met Scandinavisch design: de prijswinnende Jøtul F 170 Serie

De Noorse houtkachels uit deze serie zijn er in drie formaten en hebben een modern design met een grote gebogen glazen deur, die zorgt voor een groot vlambeeld. De gladde contouren voegen een echte flair toe aan elke ruimte. Door de D-vorm kan de kachel ook nog eens dichter bij de muur worden geplaatst, waardoor er meer ruimte in de kamer is.

Met een zelfsluitende deur met magnetisch sluitsysteem en slimme technologie is deze houtkachel zowel veilig als gemakkelijk te gebruiken en daardoor geschikt voor elk huis!

FotoModerne houtkachels met Scandinavisch design: de prijswinnende Jøtul F 170 Serie

Stoken met een schoon geweten

De kachel is uitgerust met de automatische luchtregeling van Zensoric, die altijd zorgt voor optimale verbrandings- en verwarmingsprestaties. Dit betekent efficiënter stoken, gelijkmatige warmte, langere brandtijd, schoner glas, minder as en een lagere uitstoot, met minimale impact op het milieu. Zo kun je de gietijzeren kachel met een schoon geweten stoken en je huis heerlijk verwarmen.

Een innovatieve indicator laat je weten wanneer het tijd is om hout toe te voegen, waardoor je gemakkelijk en veilig de kachel kunt bedienen. Bekijk hier de werking

FotoModerne houtkachels met Scandinavisch design: de prijswinnende Jøtul F 170 Serie

Je kunt er bovendien voor kiezen om warmteopslagstenen in de bovenkant van de kachel te laten plaatsen. Deze stenen absorberen warmte en geven deze vervolgens geleidelijk af, tot lang nadat het vuur is gedoofd. Dit maakt de kachel niet alleen een praktische warmtebron, maar ook een sfeervolle toevoeging aan jouw huis.

Meer weten over de kachels uit deze serie? Download hier de brochure en bezoek de Jøtul website voor meer informatie en verkooppunten van deze houtkachels

          Lees ook: Hygge met Jøtul en Scan

Erkenning door de designwereld

Het design van de Jøtul F 170-serie heeft de 132 leden van de iF Design Award-jury overtuigd: uit bijna 11.000 inzendingen die werden ingediend uit 72 landen, werd de serie verkozen om het kwaliteitskeurmerk te mogen dragen.

Over Jøtul

Jøtul is een van 's werelds toonaangevende producenten van kachels, inzethaarden en openhaarden. Voortbouwend op een trotse Noorse erfenis heeft Jøtul al 170 jaar lang fijn vakmanschap gecombineerd met de kunst van het omgaan met de kou.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen