Contura 610 Style

Contura 610 Style
Contura 610 Style
Contura 610 Style

De populaire Contura 600 wordt nu Style en krijgt het nieuwe deur- en hendeldesign van het succesvolle concept. Maar de Contura 600-serie heeft nog veel meer nieuws te bieden: het design en de functionaliteit aan de binnen- en buitenzijde zijn tot in detail verbeterd.

Contura 600 Style met een nieuw design, nieuwe functies en een groter vermogen.
Een automatische start- en boostfunctie en een stille aslade zijn vernieuwingen die u zeker zult waarderen. Dat geldt trouwens ook voor de innovatief vormgegeven verbrandingskamer voor een nog groter vermogen. Of eenvoudiger gezegd: u krijgt meer warmte uit het hout. Bovendien kunt u kiezen uit drie verschillende formaten, drie kleuren en omlijstingen van artstone of speksteen. Met prachtige en praktische accessoires stemt u de Contura 600 Style helemaal af op uw wensen.

De C610 Style is het kleinste model uit de uitgebreide 600-serie. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een deur van gietijzer of glas, een omlijsting van artstone of plaatstaal (zwart, grijs of wit), houtvak met of zonder deur, afdekplaat of warmtevak boven de deur en accessoires zoals warmtevasthoudende powerstone, een kookplaat en een ventilator. Een prachtige en praktische noviteit is de houtopslag aan de zijkant van de kachel.


Productspecificaties Contura 610 Style
Breedte 54 cm
Hoogte 126 cm
Diepte 49,5 cm


Meld je aan voor de nieuwsbrief


Brochure aanvragen

Vraag nu GRATIS informatie aan over Contura 610 Style.

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
Nieuwsbrief Ja, ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.


De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.