Win een pallet haardhout T.W.V € 312,50

Win een pallet haardhout T.W.V € 312,50

Bij wie mogen we een pallet haardhout komen brengen? We verloten namelijk een half jaar lang elke maand een hele pallet haardhout van de Haardhoutcompany ter waarde van € 312,50 Zo zit jij er deze winter lekker warm bij!

Hoe win je een pallet haardhout?

Meedoen is heel gemakkelijk. Like de UW Woonmagazine Facebookpagina & de pagina van Haardhoutcompany. Ben je op onze pagina? Ga dan even naar de actie en laat een leuk berichtje achter. Een droomactie voor iedereen die houdt van een vuurtje stoken. Ben je 1 van de zes winnaars, dan kan je onbezorgd een hele winter lang een heerlijk houtvuur stoken in je houtkachel, openhaard of buitenhaard.
Wij hebben al drie mensen erg blij gemaakt met een pallet haardhout en we gaan gewoon vrolijk door! Eind december verloten wij de vierde pallet haardhout.

Veel succes allemaal!

Wijn een pallet hout van de haardhoutcompany met uw-haard.nl en zit er deze winter lekker warm bij! #winnen #winactie #haardhout

Haardhoutcompany.nl bezorgd de beste kwaliteit ovengedroogd haardhout met de hand gesorteerd, secuur gestapeld in stevige pallets. Op al het ovengedroogde haardhout wordt garantie gegeven, de zogenaamde ovendroog garantie. Dit betekent dat het haardhout goed droog is - ook in de kern - en dat je het direct kunt gebruiken.

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbrief