Tunnelhaard gashaard Kalfire GP110/59T

Tunnelhaard gashaard Kalfire GP110/59T
Tunnelhaard gashaard Kalfire GP110/59T
Tunnelhaard gashaard Kalfire GP110/59T
Tunnelhaard gashaard Kalfire GP110/59T

De nieuwe design gashaard van Kalfire is een schitterende gesloten tunnelhaard. De haarden hebben een realistisch vuurbeeld door de innovatieve hybride LED functie en Natural Spark Generator: een innovatief brandersysteem waarbij het vuur uit de stammen komt. Hierdoor krijg je een vuurbeleving, die nauwelijks van echt houtvuur te onderscheiden is.

De GP110/59T en zijn grotere versie GP 110/79T kunnen dienen als sfeervolle design roomdivider. De grotere glasmaten in de twee nieuwe tunnelvarianten creëren een unieke designhaard in zijn formaat, waarbij vanuit elke hoek van de kamer zicht op het vuur is. Dankzij de iMatch interface is bediening eenvoudig. U kunt de haard bedienen met een afstandbediening of via uw smartphone. Afhankelijk van het systeem kan de haard via domotica aan en uit en hoger en lager worden gezet.

De nieuwe haarden bieden nog meer designmogelijkheden, zoals het integreren van een televisie bij bepaalde haardontwerpen. Er is daarnaast de mogelijkheid tot koppeling met domotica. De modellen uit de nieuwe serie van Kalfire zijn beschikbaar bij de Kalfire-dealers of vraag informatie aan.

Specificaties:
Hybride LED functie - Natural Spark Generator - Ontspiegeld glas - Convectiemantel - Convectiepakket - iMatch Interface - Domotica interface - CE-gecertificeerd
Meld je aan voor de nieuwsbrief


Brochure aanvragen

Vraag nu GRATIS informatie aan over Tunnelhaard gashaard Kalfire GP110/59T.

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
Nieuwsbrief Ja, ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.


De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.