pinterest
Kalfire GP105/59F gashaard inbouw

Kalfire GP105/59F gashaard inbouw

De Kalfire GP105/59F is de nieuwe inbouw gashaard met een frontaal vuurzicht. Deze inbouwhaard heeft een glasbreedte van 106 cm en is uitgerust met een 3D-brander die zorgt voor een prachtig, levensecht vlammenspel. De optionele ledverlichting zorgt voor een sfeervol gloedbed. De haard is geheel naar eigen smaak samen te stellen dankzij een ruime keuze aan achterwanden en inbouwkaders.

40% minder gasverbruik op de ECO-stand

Naast de acht normale gasstanden kunnen Kalfire haarden op een negende, energiebesparende stand worden gezet. Schakelt u via de iMatch afstandsbediening of iMatch app de ECO-stand in, dan laat de elektronische gasklep in een zogenaamde sinusvorm afwisselend meer en minder gas door naar de haard. Dat zorgt voor een levendige variatie in een prachtig hoog en laag vlammenbeeld.

Deze voortdurende afwisseling van lage en hoge vlammen is niet alleen mooi om te zien: het zorgt ook nog eens voor een aangename verlaging van het gasverbruik tot wel 40% ten opzichte van de hoogste stand. Dankzij de ECO-stand en het fraaie vuurbeeld bij lage standen kan uw gashaard dus ook sfeer brengen als u op bepaalde momenten niet direct extra warmte wenst.

De Kalfire GP105/59F is verkrijgbaar met drie verschillende soorten achterwanden:  standaard vlakke achterwand -  design achterwand - keramisch glazen achterwand

 

 

Breedte 1263
Diepte 550
Hoogte 1500
Type haard of kachel Gashaarden

Kalfire Fireplaces

Mensen verbinden door duurzaam vuur

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen