pinterest
Kalfire GP75/59F gesloten gashaard - frontmodel

Kalfire GP75/59F gesloten gashaard - frontmodel

De Kalfire GP is een gesloten gashaard met een vuurbeeld dat nog nimmer vertoond is. Een haard met stijl en een nadrukkelijke knipoog naar de open haard van vroeger. De gepatenteerde brander is verwerkt in het vuurbed en de gestapelde stammetjes. Hierdoor ontstaat een mooi hoog vuur dat nauwelijks van een open haard te onderscheiden is.

Kiest u voor een Kalfire GP met hybride functie, dan wordt nog een extra dimensie aan het vuurbeeld toegevoegd; een bijzonder realistisch gloedbed aangestuurd door ledverlichting onder de brander. Maar laten we vooral niet vergeten dat de Kalfire GP behoudens dit bijzondere vuurbeeld alle bijzondere eigenschappen en technieken van de Kalfire GP herbergt.

Denk hierbij aan de gebruiksvriendelijke iMatch afstandsbediening, de ECO-stand met 40% minder gasverbruik, het strakke design en zo verder. De Kalfire GP is leverbaar in standaard én hybride uitvoering, met drie verschillende achterwanden (vlak, keramisch glas en design) en in front-, hoek- en 3-zijdig model en optioneel met NSG-functie

Breedte 96,3
Diepte 47,1
Hoogte 117,9 - 150
Type haard of kachel Gashaarden

Kalfire Fireplaces

Mensen verbinden door duurzaam vuur

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen