pinterest
Kalfire W66/48S gesloten houthaard - 3-zijdig model

Kalfire W66/48S gesloten houthaard - 3-zijdig model

De W66/48S van Kalfire is een 3-zijdige inbouwhaard, met vrij zicht op het vuur zonder dat een technisch onderdeel van de haard zichtbaar is. De kaderloze ruiten wekken de illusie van een openhaard. Het strakke design van deze haard is in elk interieur in te passen en in te bouwen. 

De haard heeft een efficiëntie van maar liefst 83% en een zeer lage CO uitstoot. Een ingebouwde spaarthermostaat meet de temperatuur in de haard en stuurt via een innovatief kleppensysteem, meer of minder lucht naar het vuur. Hierdoor blijft het gloedbed op een constante, hoge temperatuur. Dankzij deze hoge, constante temperatuur is er sprake van een optimale, schone verbranding. Op deze manier voldoet Kalfire aan de meest strenge Europese richtlijnen van nu en de toekomst. 

De Kalfire W66/48S 3-zijdig is verkrijgbaar met drie verschillende soorten achterwanden. De voorruit heeft een breedte van 66 cm. Meer weten over de innovatieve houthaarden van Kalfire? Vraag dan de brochure aan of bezoek een van de erkende dealers van Kalfire

Breedte 66
Type haard of kachel Houthaarden

Kalfire Fireplaces

Mensen verbinden door duurzaam vuur

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen