Kalfire W66/48S gesloten houthaard - 3-zijdig model

De W66/48S van Kalfire is een 3-zijdige inbouwhaard, die hoort bij de succesvolle Kalfire W lijn. De Kalfire W lijn heeft kaderloze ruiten die een perfect zicht geven op het vuur en zo de illusie wekken van een open haard. Het strakke design van deze haard is in elk interieur in te passen en in te bouwen. De haard heeft een efficiëntie van maar liefst 83%!
Een technische noviteit van de Kalfire W lijn is ook dat tijdens het verbrandingsproces de primaire luchttoevoer automatisch wordt geregeld. Een ingebouwde spaarthermostaat meet de temperatuur in de haard en stuurt via een innovatief kleppensysteem, meer of minder lucht naar het vuur. Hierdoor blijft het gloedbed op een constante, hoge temperatuur.
Dankzij deze hoge, constante temperatuur is er sprake van een optimale, schone verbranding. De secundaire luchtregeling regel je handmatig. Met de Kalfire W geniet je zo van optimaal bedieningscomfort.
De Kalfire W66/48S 3-zijdig is verkrijgbaar met drie verschillende soorten achterwanden. De voorruit heeft een breedte van 66 cm
Breedte 66

Kalfire Fireplaces

Mensen verbinden door duurzaam vuur

Geloërveldweg 21
5951 DH BELFELD
T: 077-3730007
E: info@kalfire.nl

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen