pinterest
Gashaard met echte vonken!

Gashaard met echte vonken!

­De Nederlandse haardenbouwer Kalfire heeft gashaarden met een vuur met echte vuurvonkjes. De Natural Spark Generator (NSG) techniek om de vonken te genereren zorgt voor een ongeëvenaard realistisch vuurbeeld met de onvervalst knusse uitstraling van een echt houtvuur.

Natural Spark Generator

De gepatenteerde NSG-techniek is de derde innovatieve techniek, die door Kalfire aan de gashaarden is toegevoegd om het meest realistische houtvuur te creëren. De gashaarden zijn al in het bezit van de prestige-gasbrander voor een vlammenspel van een echt houtvuur en de LED-technologie voor een realistisch vuurbed.

FotoGashaard met echte vonken!

De NSG-techniek voegt echte vonken toe aan een gashaardvuur, dat flakkert als een houtvuur. NSG staat daarbij voor 'Natural Spark Generator' (van het Engelse 'spark' = vonk). Deze technologie laat met intervallen, die men zelf kan instellen, vonken uit de vlammen opspringen en weer langzaam doven.

FotoGashaard met echte vonken!

Om de vonken te kunnen opwekken, gebruikt de Natural Spark Generator natuurlijke brandstoffen die geen effect hebben op de verwarmende werking of op het milieu. De verbranding van Kalfire-gashaarden blijft dus meetbaar schoon. Het innovatieve, unieke vonken-effect geeft de haarden bovendien de extra touch die nodig is om het laatste verschil met houtvuur weg te nemen.

FotoGashaard met echte vonken!

De prestigebrander, een andere innovatie van Kalfire, is niet alleen in het vuurbed geïntegreerd, maar ook in de gestapelde keramische stammetjes. Hierdoor ontstaan, net als bij een echt houtvuur, hogere vlammen die direct uit de stammetjes komen.

FotoGashaard met echte vonken!

Gloeivezels verlenen bovendien de stammetjes een natuurlijke gloeirand. In het vuurbed wordt met Led-technologie een smeulende gloed gesimuleerd die met verschillende intensiteit oplicht. Deze technieken, in combinatie met de vonken, maakt het vlammenspel nog natuurgetrouwer. >>Lees meer

FotoGashaard met echte vonken!

Kalfire Fireplaces

Mensen verbinden door duurzaam vuur

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen