pinterest
Kalfire GP65/75C gesloten gashaard - hoekmodel

Kalfire GP65/75C gesloten gashaard - hoekmodel

De Kalfire GP60/75C is een gesloten gashaard met die voorzien is van de Natural Spark Generator. De zogenaamde NSG technologie zorgt ervoor dat er in de gashaard levensechte vonkjes uit de brandende vlammen opstijgen en langzaam verbranden. Het levert een natuurgetrouw vlammenspel op, waardoor het net een echt houtvuur lijkt.

Deze gashaard heeft niet alleen een modern design, ook de bediening is ook modern. U bedient uw gashaard gemakkelijk vanuit uw fauteuil via de iMatch-afstandsbediening of de Kalfire app. Met één druk op de knop zet u de haard aan of uit en regelt u de hoogte van de vlammen. U kunt daarbij kiezen uit acht verschillende standen en de speciale ECO-stand. Schakelt u deze energiezuinige stand in, dan wordt automatisch een afwisselend vlambeeld gegenereerd. Dit zorgt voor een aanzienlijke vermindering van het gasverbruik.

Kalfire levert gashaarden in diverse formaten en uitvoeringen. Samen met uw Kalfire-dealer geeft u er vervolgens uw persoonlijke touch aan. Op basis van uw smaak en specifieke voorkeuren, doorloopt u de keuzemogelijkheden wat betreft kaders, achterwanden, type branders, haardvullingen en meer. Stapsgewijs ontstaat zo de gashaard die bij u past.

Breedte 81,6
Diepte 47,1
Hoogte 133,9-170
Type haard of kachel Gashaarden

Kalfire Fireplaces

Mensen verbinden door duurzaam vuur

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen