Kalfire W80/52T gesloten houthaard - tunnelmodel

Doorkijkhaard W80/52T van Kalfire is een gesloten houthaard met de modernste technieken en groot gebruiksgemak. De haard heeft een geautomatiseerde luchttoevoer, die aangestuurd wordt door een slimme thermostaat. Dit zorgt voor een betere verbranding en een prettig en gezond klimaat in het huis. Door middel van deze en andere innovaties wordt minder hout verbruikt en krijg je een hoog rendement.

Het vuur is vanaf beide kanten te zien en te voelen en je hebt de mogelijkheid om het hout aan twee kanten te stoken. Door het Easy Door System kan het glas aan beide zijden gemakkelijk worden geopend en gereinigd. Deze Kalfire haard is perfect te integreren in het interieur door bijvoorbeeld als scheiding te gebruiken tussen twee leefruimtes.

Deze haard voldoet aan de eisen van het Europese energielabel, dat sinds 1 januari 2018 van kracht is. Particulieren en bedrijven die een kwalitatieve houthaard (minimaal A-label) of gashaard (minimaal C-label) kopen ter vervanging van een oud toestel (15 jaar of ouder), krijgen tot 350 euro retour op de aankoop en installatie van de nieuwe haard. Zowel de gas- als houthaarden van Kalfire komen in aanmerking voor deze vervangingsregeling.

Breedte: 768 mm - Hoogte:  520 mm

Breedte 114,2
Diepte 57,6
Hoogte 148,7 - 184

Kalfire Fireplaces

Mensen verbinden door duurzaam vuur

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen