Tunnelhaard gashaard Kalfire GP110/59T

De nieuwe design gashaard van Kalfire is een schitterende gesloten tunnelhaard. De haarden hebben een realistisch vuurbeeld door de innovatieve hybride LED functie en Natural Spark Generator: een innovatief brandersysteem waarbij het vuur uit de stammen komt. Hierdoor krijg je een vuurbeleving, die nauwelijks van echt houtvuur te onderscheiden is.

De GP110/59T en zijn grotere versie GP 110/79T kunnen dienen als sfeervolle design roomdivider. De grotere glasmaten in de twee nieuwe tunnelvarianten creëren een unieke designhaard in zijn formaat, waarbij vanuit elke hoek van de kamer zicht op het vuur is. Dankzij de iMatch interface is bediening eenvoudig. U kunt de haard bedienen met een afstandbediening of via uw smartphone. Afhankelijk van het systeem kan de haard via domotica aan en uit en hoger en lager worden gezet.

De nieuwe haarden bieden nog meer designmogelijkheden, zoals het integreren van een televisie bij bepaalde haardontwerpen. Er is daarnaast de mogelijkheid tot koppeling met domotica. De modellen uit de nieuwe serie van Kalfire zijn beschikbaar bij de Kalfire-dealers of vraag informatie aan.

Specificaties:
Hybride LED functie - Natural Spark Generator - Ontspiegeld glas - Convectiemantel - Convectiepakket - iMatch Interface - Domotica interface - CE-gecertificeerd

Kalfire Fireplaces

Mensen verbinden door duurzaam vuur

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen