pinterest
Hotspot in je tuin: de Firebloom Fresco van Trimline Fires

Hotspot in je tuin: de Firebloom Fresco van Trimline Fires

Wil je je tuin, terras of patio omtoveren tot een gezellige en sfeervolle plek? Kies dan voor een sfeervolle tuinhaard van Trimline Fires. Deze buitenhaarden zijn ontworpen om jouw buitenruimte om te toveren tot een comfortabele en gezellige plek waar je samen kunt genieten van de sfeer.

De eyecatcher van je tuin

Met meer dan 70 jaar ervaring in de haardenindustrie presenteert Trimline Fires nu de Firebloom Fresco. Deze buitenkachel is een perfecte mix van functionaliteit en stijl, en is ontworpen om het middelpunt van je buitenruimte te zijn.

FotoHotspot in je tuin: de Firebloom Fresco van Trimline Fires

Dankzij de vier grote glazen ruiten heb je vanuit elke hoek perfect zicht op de dansende vlammen. De 4-zijdige luchtwasfunctie zorgt voor een optimale verbranding en houdt het glas helder, zodat je altijd van het vuur kunt genieten zonder roetaanslag.

Dit complete product wordt geleverd met een rookgasafvoer van 2,5 meter, waardoor de rook veilig wordt afgevoerd. De duurzame constructie van 4mm dik staal maakt de kachel bestand tegen alle weersomstandigheden, terwijl de vermiculiet stenen voering zorgt voor extra isolatie en een efficiënte warmteverdeling.

Ben je op zoek naar jouw droomhaard? Bestel het Uw haard magazine voor de beste tips en inspiratie!

FotoHotspot in je tuin: de Firebloom Fresco van Trimline Fires

Lees ook: Elektrische kachels: sfeervuur mét verwarming

Uitbreiding assortiment buitenhaarden

Maar dat is nog niet alles! Trimline Fires is van plan hun Outdoor assortiment verder uit te breiden met nog meer innovatieve producten. Of je nu een moderne en chique haard zoekt voor je tuin of een technologisch hoogstandje dat op nagenoeg elke plek in je woning past, Trimline Fires heeft het allemaal.

Ontdek deze tuinhaard in de showroom van Trimline Fires en creëer een onvergetelijke buitenervaring. Of je nu een rustige avond onder de sterrenhemel wilt doorbrengen of een gezellig samenzijn met vrienden en familie plant, met een buitenhaard van Trimline Fires zit je altijd goed.

Vraag hier je gratis woon brochures aan!

Trimline Fires

Hartverwarmende creaties

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen