pinterest
Deze buitenhaarden zijn de sterren op jouw terras

Deze buitenhaarden zijn de sterren op jouw terras

Of het nu een zwoele zomeravond is of een kraakheldere avond in de winter een knapperend buitenvuur nodigt uit voor fijne momenten in de openlucht. Samen wegdromen in het vlammenspel en tot rust komen bij de warmte van een houthaard zorgen voor dierbare momenten. De buitenhaarden van Focus staan niet alleen garant voor deze ultieme beleving, ze zijn overdag ook nog eens de sterren van jouw terras.

FotoDeze buitenhaarden zijn de sterren op jouw terras

Gyrofocus Outdoor

Focus outdoor

Met de unieke outdoor range van Focus, zijn buitenhaarden niet langer alleen een functioneel element, maar een essentieel onderdeel van jouw buitenbeleving. Elk van de zes iconische modellen is speciaal ontworpen en behandeld om de weersomstandigheden te trotseren en een blijvende indruk te maken op jou en jouw gasten. Het zijn kunstwerken die de status van museumstuk hebben verdiend. Zo is de Gyrofocus een waar internationaal design icoon en is zelfs tentoongesteld in het Guggenheim Museum in New York.

FotoDeze buitenhaarden zijn de sterren op jouw terras

Ergofocus Outdoor

Ook de Ergofocus heeft haar strakke uiterlijk beloond zien worden met een tentoonstelling in het Museum voor Moderne Kunst in Stockholm. En dit is slechts een greep uit de indrukwekkende lijst van prijswinnende ontwerpen van Focus.

FotoDeze buitenhaarden zijn de sterren op jouw terras

Focus Bubble

Focus BUBBLE®

De laatste toevoeging aan het Focus outdoor assortiment is de BUBBLE ®. De naam verwijst naar champagnebubbels. Ambachtelijk met de hand gemaakt door vakmensen met uitzonderlijke las- en polijstvaardigheden. Een designhaard die op hout werkt. Met een diameter van 70 cm en twee wielen eronder, kan de vuurkorf gemakkelijk verplaatst worden op een vlakke ondergrond en draait met gemak de rug naar de wind om haar vlammen te beschermen. De afneembare kuip maakt het eenvoudig om schoon te maken.

FotoDeze buitenhaarden zijn de sterren op jouw terras

De kwaliteit van het staal en de anticorrosie coating beschermen het design en maken de haard geschikt voor elke buitenomgeving. De beperkte omvang en wendbaarheid maken de BUBBLE® tot een onbetwist model voor terrassen en tuinen. Dit is precies waar de ontwerpers van Focus naar streven, om naast functionaliteit ook een visueel verhaal te vertellen dat tijdloos is en met de jaren alleen maar mooier wordt.

Meer weten over de Focus haarden? Vraag hier informatie aan of bezoek Focus-fireplaces.com.

Focus

Create beyond convention

Informatie aanvragen bij Focus

Hoe wilt u de informatie ontvangen?

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen