pinterest
I-Frame 2.0 100 38 Tunnel

I-Frame 2.0 100 38 Tunnel

De I-Frame 100 38 is een prachtige gashaard van Trimline Fires, die ook als doorkijkhaard kan worden geinstalleerd. De gashaard is één meter breed en is een combinatie van aangename warmte, een fraai vlammenspel en een frameless uiterlijk. De gesloten gashaard is zo ontworpen dat, eenmaal geïnstalleerd, het frame en de staaldelen niet meer zichtbaar zijn. Boven het vuurbed liggen naar keuze een standaard houtset, keien of sierlijke Carrara steentjes.

Door de brede vuuropening ontstaat een hedendaagse ‘Landscape’ vorm waarin de vlammen vrij spel hebben. Deze brede gasinbouwhaarden kunnen volledig worden geïntegreerd in de wand, zonder dat er een frame of stalen delen zichtbaar zijn. De sensatie van een open vuur, maar met het rendement van een gesloten haard!

Gesloten systemen zijn bij uitstek geschikt voor mechanisch gevententileerde en goed geïsoleerde woningen. Bijgeleverde convectieroosters zorgen voor een optimale benutting van de warmte. De bediening van het vuur geschiedt middels een afstandsbediening, die naar wens middels thermostaat de kamer perfect op temperatuur kan houden. Het vlambeeld is niet van een echt houtvuur te onderscheiden, en kan naar wens ook met pebbles of carrara steentjes worden geleverd.
 

Breedte 100
Hoogte 38
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen