Stoere buitenhaarden voor tuin en terras

Met een tuinhaard of terras kachel maak je je tuin extra sfeervol. Hout- en gasgestookte buitenhaarden zijn er in alle soorten en maten, zodat je een vuur kan maken zo groot als je wilt. Zeno heeft een collectie stoere haarden die je vrij op je terras kunt plaatsen of onder je overkapping. Extra mooi: je kunt ze ook als barbecue en grill gebruiken! In dit artikel zetten we de twee populairste haarden in de spotlights.

Buitenhaard om bij te loungen

Tuinhaard Barro is een buitenhaard met een extra brede vuurmond van bijna een meter. Naast een geweldig breed vuur kan er ook gekozen worden om met de Zeno Grill te barbecueën en gelijktijdig een haardvuur te stoken. Door de hoogte van de vuurmond is deze haard heel geschikt om te plaatsen op het terras bij een loungeset.

Buitenhaard Zeno Barro op het terras - Jaap Sterk Exteriors #buitenhaard #tuinhaard #terrashaard #zeno #zenoproducts #tuin #terras #tuinidee #tuininspiratie

Zet je de haard op het optionele draaiplateau, dan kan je hem alle kanten op draaien voor optimale terrasverwarming. De Barro wordt ook gemaakt als vrijhangende haard aan een wand.

Wil je geen hout stoken? Dan kan de haard worden uitgevoerd met een bio-ethanol, aard-of propaangasbrander. Op deze foto is een aardgasbrander van 1000x200mm met keramische blokken toegepast.

Buitenhaard Zeno Retta #buitenhaard #tuinhaard #terrashaard #zeno #tuin #terras #tuininspiratie

Retta terrashaard

Door de hoogte van de vuurmond is ook de Retta terrashaard van Zeno geschikt om te plaatsen bij een loungeset. Met een draaiplateau kan je deze unieke haard gemakkelijk draaien naar de zithoek of eethoek. Wil je de haard gebruiken om te barbecueën, dan kan dat ook. 

De Retta is een multifunctionele terrasverwarming die ook kan worden ingebouwd ín de terrasoverkapping, waarvoor een officieel dubbelwandig RVS rookkanaal wordt gebruikt. Hij kan optioneel worden uitgevoerd met een bio-ethanol, aard-of propaangasbrander. En als vrijhangende haard aan een wand is hij ook een echte eyecatcher.

Alle Zeno tuinhaarden zijn voorzien van een aslade of asemmer en hebben voor de veiligheid een dubbele achterwand met U-profielen. Het front is ook verkrijgbaar in glasparel gestraald of geborsteld RVS. Optioneel is levering in vele RAL kleuren mogelijk. 

Lees ook: Gecombineerde buiten én binnenhaard 

Stook verantwoord met FSC haardhout en let op je omgeving, dan stook je bewust en kan je extra genieten. Bekijk hier meer tuinhaarden en andere mooie tuinoplossingen van Zeno Products of bezoek de Zeno website

Foto: Jaap Sterk Exteriors

Informatie aanvragen bij Zeno Products

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen