pinterest
Elektrische haard 130E Solus | Trimline Fires

Elektrische haard 130E Solus | Trimline Fires

Ben je op zoek naar een elektrische haard die niet alleen de aandacht trekt, maar ook een prominente plek inneemt in jouw ruimte? Dan voldoet de Trimline 130E Solus absoluut aan jouw wensen.

Solus haarden zijn het schitterende resultaat van intensief onderzoek en doorontwikkeling, uiterste precisie en de hoogste kwaliteitsnormen. Met een veelvoud aan unieke en innovatieve functies zijn deze inbouwtoestellen ongeëvenaard in hun klasse.

De Solus collectie biedt een scala aan mogelijkheden om de ultieme open haard te creëren die jouw huis zal transformeren en een vleugje luxe zal toevoegen dat perfect is afgestemd op jouw unieke eigen stijl.

Verlang je naar een panoramisch haardvuur? In dat geval is de Trimline 130E Solus Panoramisch de perfecte optie voor jou! Verrijk de vuursfeer en breng het naar de rest van de kamer met de Solus Ambient Verlichtingsset.

Hiermee voeg je een interactieve dimensie toe aan de omgeving. Met 15 verschillende kleurmodi kun je de verlichting aanpassen, dit kan zowel via de afstandsbediening als met je smart device.

Download de brochure voor meer informatie.


Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen