Kalfire GP65/75C gesloten gashaard - hoekmodel

Kalfire GP65/75C gesloten gashaard - hoekmodel
Kalfire GP65/75C gesloten gashaard - hoekmodel
Kalfire GP65/75C gesloten gashaard - hoekmodel

De Kalfire GP60/75C is een gesloten gashaard met die voorzien is van de Natural Spark Generator. De zogenaamde NSG technologie zorgt ervoor dat er in de gashaard levensechte vonkjes uit de brandende vlammen opstijgen en langzaam verbranden. Het levert een natuurgetrouw vlammenspel op, waardoor het net een echt houtvuur lijkt.

Deze gashaard heeft niet alleen een modern design, ook de bediening is ook modern. U bedient uw gashaard gemakkelijk vanuit uw fauteuil via de iMatch-afstandsbediening of de Kalfire app. Met één druk op de knop zet u de haard aan of uit en regelt u de hoogte van de vlammen. U kunt daarbij kiezen uit acht verschillende standen en de speciale ECO-stand. Schakelt u deze energiezuinige stand in, dan wordt automatisch een afwisselend vlambeeld gegenereerd. Dit zorgt voor een aanzienlijke vermindering van het gasverbruik.

Kalfire levert gashaarden in diverse formaten en uitvoeringen. Samen met uw Kalfire-dealer geeft u er vervolgens uw persoonlijke touch aan. Op basis van uw smaak en specifieke voorkeuren, doorloopt u de keuzemogelijkheden wat betreft kaders, achterwanden, type branders, haardvullingen en meer. Stapsgewijs ontstaat zo de gashaard die bij u past.


Productspecificaties Kalfire GP65/75C gesloten gashaard - hoekmodel
Breedte 81,6 cm
Hoogte 133,9-170 cm
Diepte 47,1 cm


Meld je aan voor de nieuwsbrief


Brochure aanvragen

Vraag nu GRATIS informatie aan over Kalfire GP65/75C gesloten gashaard - hoekmodel.

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
Nieuwsbrief Ja, ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.


De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.