Kal-fire Heat Pure 105 tunnel gesloten houthaard

Kal-fire Heat Pure 105 tunnel gesloten houthaard
Kal-fire Heat Pure 105 tunnel gesloten houthaard

De Heat Pure tunnelhaard combineert design met rendement.

De hele Heat Pure-lijn van Kal-fire blinkt uit in design. De glazen liftdeuren zijn immers volledig kaderloos, zodat de gebruiker een onbelemmerd zicht heeft op het fraaie vlammenspel in de houthaard. Alle geavanceerde techniek is volledig buiten beeld gehouden. Kal-fire is er nu in geslaagd deze geavanceerde techniek ook toe te passen in een tunnelhaard en toont zich daarmee wederom de meest innovatieve haardenproducent van Nederland.

En wellicht ook de meest milieuvriendelijke. Want deze tunnelhaard haalt een rendement van liefst 78%. Deze nieuwe telg aan de Heat Pure-lijn van Kal-fire, de Heat Pure 105 tunnel, werkt volledig gesloten en beschikt over interne luchtkleppen die de luchtstromen volautomatisch regelen op het moment dat de haard aan één van beide zijden geopend wordt. De buitenlucht die door de haard wordt aangezogen, wordt eerst voorverwarmd, wat ten goede komt aan het rendement van de haard. Kenners noemen deze haard, direct na de introductie, een toonbeeld van wat Kal-fire als innovatieve haardenbouwer aan vernieuwing doorvoert. Met deze haard is de
twee jaar geleden succesvol gelanceerde Heat Pure-lijn nu min of meer compleet. Voor elke gebruikssituatie en elk interieurdesign is immers inmiddels een liftdeurhaard uit deze serie beschikbaar.


Productspecificaties Kal-fire Heat Pure 105 tunnel gesloten houthaard
Breedte 105 cm
Hoogte 51 cm
Diepte 55 cm
Dealers van dit product Bezoek de websiteMeld je aan voor de nieuwsbrief

Brochure aanvragen

Vraag nu GRATIS informatie aan over Kal-fire Heat Pure 105 tunnel gesloten houthaard.

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
Nieuwsbrief Ja, ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.


De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.