Een openhaard kopen: Homefire maakt je haard op maat

Een openhaard kopen: Homefire maakt je haard op maat

Wil je een openhaard plaatsen in je huis? Van stoere vuurplaats tot artistiek vlammenspel; haarden hebben in elke woning hun eigen betekenis. Voor de één doet een open haard denken aan een kasteelhaard van vroeger, voor de ander is een gashaard een strak stilleven achter glas. Eén ding is in ieder geval zeker: een haard geeft de ruimte persoonlijkheid.

Haard op maat

Om een haard te vinden, die bij jouw persoonlijkheid past en die geschikt is voor jouw woning, ben je bij fabrikant Homefire aan het goede adres. Ze hebben een veelzijdige collectie haarden en wat niet bestaat, kan worden gemaakt. Open en gesloten haarden, op gas of hout gestookt, voor binnen of buiten. Stijlvol, compleet (met rookgasafvoerkanaal) en snel geleverd. Of het nu gaat om een speciaal model ontworpen door een architect, of om een aangepaste rookkap voor een monumentaal huis.

Een persoonlijke haard komt niet uit een catalogus. Homefire creëert samen met jou de haard die bij je past.

Om je te helpen een keuze te maken zetten we de verschillende haarden van Homefire voor je op een rij.

Openhaard

Houthaard inbouwhaard via Homefire. Houten vloer van Piet Boon flooring by Solidfloor #haard #houthaard #homefire #inbouwhaard #houtenvloer #pietboon #solidfloor

Sfeer, design en uitstraling: je kan het helemaal zelf invullen met een openhaard. Strak, modern of met een landelijke uitstraling. Een inbouwhaard bestaat uit een rookkap, een achterwand en een vuurkorf, een (verzonken) vuurbak of stookstenen. Alle onderdelen zijn er in verschillende modellen en uitvoeringen.

Liftdeurhaard: houthaard met glas

Openhaard met glazen schuifruit. Liftdeurhaard Sera via Homefire #houthaard #openhaard #haard #liftdeurhaard #homefire

Een liftdeurhaard is een haard met een schuifruit systeem. Wanneer de glazen deur open geschoven is, heb je vrij zicht op het vuur. Gesloten heeft de haard een hoog rendement. Deze haarden kunnen ook worden aangesloten op CV systemen. Deze SERA serie van Home Fire is in 4 uitvoeringen leverbaar.

Gashaarden open en gesloten

Open gashaard in een schouw via Homefire #gashaard #haard #homefire #interieur

Een natuurgetrouw open gasblokkenvuur geeft de warme sfeer van een karakteristiek houtvuur, maar met het gemak van een moderne gashaard. Je kan bijvoorbeeld de oude houthaard of klassieke schouwhaard verbouwen. Je kan ook kiezen voor een moderne design gashaard...

Gashaard, moderne designhaard van Homefire #gashaard #haard #designhaard #homefire

Welke gashaard uit de Trimline-serie je ook kiest, de gasblokken-units voldoen aan alle vereiste veiligheidsnormen en zijn zeer gebruiksvriendelijk. Je kan er zelfs voor kiezen om de haard via de smartphone te bedienen.

Buitenhaarden

Haard in de overkapping op het terras. Buitenhaard, tuinhaard via Homefire #tuinhaard #buitenhaard #terras #tuin #terrasoverkapping #homefire

De tuin en het terras worden steeds meer onderdeel van het interieur en de leefruimte. Ook op het terras zien we daarom steeds vaker een mooie openhaard. Homefire maakt ook buitenhaarden op maat. Passend op unieke terrassen en compleet met afvoerkanaal.

Dankzij een grote voorraad en een flexibele organisatie kan de fabrikant de haarden snel leveren eventueel inclusief Holetherm rookgasafvoerkanalen, die passen bij het gekozen model en zijn afgestemd op de bouwkundige situatie in de woning. Ideaal voor iedereen die verder wil met de verbouwing of inrichting van zijn interieur.


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbrief