Kal-fire zet de trend met innovatieve gashaard

Voor veel Nederlanders komt het einde van de zomer elk jaar te vroeg. In de laatste maanden van het jaar wordt het zo geliefde terrasjesweer een zeldzaamheid, het kwik daalt en de dagen worden onherroepelijk korter. Kan men vanaf dan enkel maar dromen van een volgende zomer? Niet als het van Kal-fire afhangt. Het Nederlandse familiebedrijf, dat gespecialiseerd is in gesloten hout- en gashaarden, maakt ook van de herfst en de winter seizoenen om reikhalzend naar uit te kijken. De nieuwste haard uit het Kal-fire gamma, de ‘Fairo Hybride’, levert daartoe een innovatieve bijdrage.

Wat is immers gezelliger dan op een druilerige herfstdag of een koude winterdag de gloed van een echt haardvuur te voelen? Kal-fire begrijpt dat een haard warmte moet brengen, letterlijk en figuurlijk. De Fairo Hybride illustreert daarbij dat het bedrijf inzet op kwaliteit, design én innovatie. De Fairo Hybride van Kal-fire ziet eruit als een echte houthaard, maar het gaat wel degelijk om een gashaard. Kal-fire kent de houthaard als geen ander. Ze analyseerden het brandend houtvuur tot in de kleinste details: de vlammen, de gloed, de gloeiende as... Die kennis gebruikten ze om een gashaard te ontwikkelen die het originele houtvuur overtreft.

Een prachtig realistisch vuurbeeld, maar wel met de voordelen en het gemak van gas en de warme gloed van ledverlichting. Voor deze haard werden de nieuwste technieken gebruikt. In de houtstammetjes zijn gaskanalen aangebracht en de ledverlichting creëert een gloeiend effect op de stookbodem. Daarmee wordt het beeld van een houtvuur geperfectioneerd. Het vuur is hoger, brandt mooier en zelfs zonder vlammen blijft de haard een extra sfeervol element in het interieur, dankzij de doordachte ledverlichting die het gloedbed in de haard perfect imiteert. Ook wanneer met weinig gas gestookt wordt geeft de Kal-Fire Fairo Hybride een mooi vuurbeeld, zelfs bij een geringe warmteafgifte van 4 kW. Voor grotere ruimtes is een 8 kW versie leverbaar. Ter vergelijking: een traditionele gashaard met hetzelfde vuurbeeld verbruikt al snel 12 kW.

Kalfire Fireplaces

Mensen verbinden door duurzaam vuur

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen