Vrij zicht op het vuur met Kal-Fire 3-zijdige houthaard Heat Pure 66

Vrij zicht op het vuur met Kal-Fire 3-zijdige houthaard Heat Pure 66

De nieuwste gesloten houthaard van Kal-Fire is de 3-zijdige Heat Pure 66. Deze minimalistische haard is bijzonder, omdat geen enkel technisch onderdeel van de glazen ruiten zichtbaar is. Zo heb je volledig vrij zicht op het vuur.

Kleinste drie-zijdige haard van Kal-Fire

Driezijdige houthaard van Kalfire. Gesloten haard met glas rondom #haard #interieur #houthaard #kalfire

Deze innovatieve houthaard is het kleinste driezijdige model van Kal-fire. De compacte behuizing (66 cm breed en 35 cm diep) biedt prachtig ruim zicht op het vuur, omdat de glazen façade met "Clean Window" systeem de schoonheid van het vlammenspel niet verstoort door enig technisch onderdeel. Kal-fire is de enige fabrikant die dit streven naar design zo ver heeft doorgezet; een streven dat totale meesterschap vergt en wel tot in de kleinste technische details. Lees hier meer details over de 3-zijdige Heat Pure 66

Geliefd bij architecten

De bijzonderheden van de Heat Pure haarden worden ook zeer gewaardeerd door binnenhuisarchitecten en –ontwerpers, die hun creatieve ideeën tot aan de binnenkant van de haard kunnen doorzetten, zonder op een of ander metalen kader te stuiten. Wat overblijft is de schoonheid van het vuur en de voordelen van de efficiënte- en ecologische manier waarop de haarden van Kal-Fire verwarmen. Model Heat Pure 66 heeft dan ook een buitengewoon hoog rendement (> 80%) en een zeer lage CO-uitstoot. Op deze manier anticipeert Kal-fire vandaag al op de meest strenge Europese richtlijnen van morgen. Bekijk hier een filmpje over deze haard.

3-zijdige gesloten houthaard Heat Pure 66 van Kal-Fire met vrij zicht op het vuur dooradt geen enkel technisch onderdeel zichtbaar is in de ruiten.

Brochure over Vrij zicht op het vuur met Kal-Fire 3-zijdige houthaard Heat Pure 66 aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP