Revolutionaire gashaard Fairo ECO prestige

Ben je op zoek naar een gashaard, met het vuur, de sfeer en de uitstraling van een traditionele openhaard? De Nederlandse haardenproducent Kal-fire weet dit met de nieuwste gashaardenlijn Fairo ECO-prestige perfect te evenaren. 

Gashaard Fairo eco prestige 80 hoek links van Kal fire

De Fairo ECO-prestige

Niks gezelliger dan in goed gezelschap rond een open haardvuur te vertoeven. Met de gloednieuwe gashaard Fairo ECO-prestige perfectioneert en intensiveert Kal-fire de beleving van een haardvuur. Naast de gekende karakteristieken en technieken uit de succesvolle Fairo ECO-line-reeks heeft deze stijlvolle haard een ongeëvenaard vuurbeeld met een natuurgetrouw, hoger en nóg mooier vlammenspel. Een nadrukkelijke knipoog naar de open haard van weleer.

Het geheim achter het unieke vurige schouwspel schuilt in de piramidale opstelling van de keramische boomstammetjes en in de positie van de extra brander. De vlammen zijn volumineuzer en ze reiken hoger. Bovendien is de gepatenteerde brander niet alleen in het vuurbed geïntegreerd, maar ook verwerkt tot bovenin de stammetjes waardoor de vlammen er rechtstreeks uitkomen. Een extra groot, kaderloos glaspaneel geeft maximaal zicht op dit realistische vuurbeeld.

Gashaard Fairo eco prestige vuurbeeld. Van Kal-fire  


Combinatie van gas en elektriciteit voor realistisch gloedbed

De Fairo ECO-prestige zal vanaf juli optioneel verkrijgbaar zijn in hybride uitvoering (zie foto) met een combinatie van gas en elektriciteit. Hierbij varieert de flakkerende ledverlichting in de stookbodem continu van intensiteit, wat zorgt voor een levendige dimensie en een natuurgetrouwe imitatie van het gloedbed. Niet alleen letterlijk maar ook figuurlijk zorgt dit voor warmte: wanneer de vlammen gedoofd zijn, kan dit nog steeds dienen als sfeervolle verlichting. Qua uitvoering is er de keuze tussen een frontaal, een driezijdig of een hoekmodel, alsook tussen drie verschillende achterwanden (vlak, keramisch of design).

Gashaard Fairo eco prestige 80 hoek rechts

Elegant, duurzaam en gebruiksvriendelijk

Uiteraard is Fairo ECO-prestige ook uitgerust met alle gekende features die de internationaal gewaardeerde Faire ECO-line kenmerken: de gebruiksvriendelijke iMatch afstandsbediening, de ECO-stand met 40% minder gasverbruik, het makkelijk te reinigen klik-klak deursysteem, het hoge rendement en de conformiteit met de strengste milieunormen. “Al ruim dertig jaar specialiseren we ons in stijlvolle, duurzame en gebruiksvriendelijke haarden”, vertelt Beijko Van Melick, algemeen directeur van Kal-fire. “Onze uitgebreide knowhow stelt ons in staat om met de Fairo ECO-prestige werkelijk een state-of-the-art product te lanceren. Na een grondige analyse van alle facetten van een houtvuur hebben we deze verenigd tot een perfect brandend vuur, dat in een gesloten gashaard nog nooit eerder vertoond is en nauwelijks nog te onderscheiden valt van een traditionele open haard.”

Kalfire Fireplaces

Mensen verbinden door duurzaam vuur

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen