pinterest
Altijd plaats voor Fairo 90 3-zijdig front van Kal-fire

Altijd plaats voor Fairo 90 3-zijdig front van Kal-fire

Daar waar een woning niet om een gashaard heen gebouwd wordt, maar de haard in een bestaande omgeving moet passen, zijn de inbouwmaten van de haard essentieel. Het vlambeeld moet zo groot mogelijk zijn, de inbouwmaat juist zo klein mogelijk. De nieuwe Fairo 90 3-zijdig front van Kal-fire verenigt deze schijnbaar tegenstrijdige eisen. Het zorgt voor een bijzonder fraaie haard die in heel veel interieurs is in te passen. Slechts 5 centimeter ruimte achter de haard is voldoende.

FotoAltijd plaats voor Fairo 90 3-zijdig front van Kal-fire    

De nieuwe Fairo 90 3-zijdig front geeft aan drie zijden zicht op de vlammen. Door de enorme glashoogte en het feit dat ook deze Kal-fire haard vrijwel kaderloos is uitgevoerd, heeft iedereen een prachtig zicht op het vlammenspel. Speciaal voor deze haard werd een nieuwe brander ontwikkeld met een mooie, volle wat hogere vlam, die een verrassend realistisch beeld geeft. Dat voor wat betreft ‘het oog’. Want achter deze fraaie haard gaat veel techniek schuil. Dat zorgt voor een enorm hoog rendement. 78% wordt moeiteloos gehaald. De lucht voor de verbranding wordt van buiten gehaald, zodat de lucht in de kamer niet steeds aangevuld hoeft te worden met koude buitenlucht. Ook plaatsing is zeer goed geïsoleerde ruimten is hiermee mogelijk. De esthetisch fraaie vorm die hier gecombineerd wordt met de meest innovatieve technieken, maakt dat de Fairo 90 door velen al ‘de keuze van kenners’ wordt genoemd.

Deze nieuwe telg in de Fairo-lijn is een volgende innovatie van Kal-fire uit Belfeld; een bedrijf dat in de afgelopen jaren keer op keer met belangrijke innovaties wist te verrassen. Kal-fire, een Nederlands familiebedrijf, heeft als geen ander begrepen dat haarden in eerste instantie op esthetische gronden gekozen worden. Juist daarom wordt veel innovatieve kracht gestopt in het design en in het vlammenbeeld van de kachels en haarden. Minder zichtbaar, maar minstens zo innovatief, is de techniek die achter de haarden schuil gaat. Die zorgt in alle gevallen voor een bijzonder hoog rendement en probleemloos gebruik.

Kalfire Fireplaces

Mensen verbinden door duurzaam vuur

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen