pinterest
Scan 68 houtkachel

Scan 68 houtkachel

De Deense houtkachel Scan 68 valt op door de rechte lijnen en de combinatie van glas en aluminium. De elliptische vorm is een mooie eyecatcher in het interieur en wanneer je kiest voor het model met grote zijruiten, heb je een prachtig zicht op het vuur.

Deze kachel is leverbaar in maar liefst 16 verschillende uitvoeringen. Wat de modellen gemeen hebben is het schitterende vuurzicht en het bedieningsgemak. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een model met een kolomvoet met open of gesloten voet (foto 1) met de stookkamer op een sokkel (foto 2) of met een laag voetstuk (foto 3). Een kachel met grote zijruiten of alleen een glazen deur. Kies uit zwarte of aluminium handgrepen en randen. Het is allemaal mogelijk. Zo is er altijd een Scan 68 te vinden die helemaal aansluit bij je wensen.

Verkrijgbaar in zwart en wit.

Scan maakt houtkachels in Denemarken met specifieke aandacht voor design, innovatie en gebruiksvriendelijkheid. De combinatie van Deens design, gewaagde ideeën en oog voor detail heeft Scan doen uitgroeien tot een grote speler op de houtkachelmarkt. Vraag voor meer informatie vrijblijvend de brochure aan.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen