Scan 5003 FR/FL hoekhaard met ruit

Scan 5003 FR/FL is een mooie hoekhaard met Deens Design en heeft een draaideur links of rechts. De haard komt uit de collectie van de nieuwe Scan 5000 series en biedt u een serie inbouwhaarden met een grote ruit en een prachtig zicht op het vuurbeeld. Deze haarden zijn voorzien van een moderne verbrandingstechniek en zijn klaar voor de toekomst. U kunt met een gerust geweten deze haarden stoken en zorgdragen voor het milieu.

Alle haarden kunnen in een nieuwbouw woning worden geplaatst waar het noodzakelijk is om de verse luchttoevoer van buiten te halen. Hiermee zorgt u ervoor dat de lucht die nodig is voor de verbranding niet uit de woonkamer komt. Ook heeft u geen problemen met de mechanische ventilatie of afzuigkap in de (open) keuken. Door het lage vermogen kunt u zonder problemen ook de haard stoken in het voor en naseizoen. De chamotte stenen vlamplaten geven een licht interieur en hebben een lange levensduur.

U kunt houtblokken tot 45 cm in de 5003 FR/FL haard plaatsen. Het rendement is 86% met een CO waarde van 0,08 %. Het vermogen bereik is 3 – 8 kW. Het energielabel is A+

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen