pinterest
Scan 5004 FR/FL liftdeurhaard hoekhaard

Scan 5004 FR/FL liftdeurhaard hoekhaard

Scan 5004 FR/FL hoekhaard is een liftdeurhaard met een hoek links of rechts. U kunt houtblokken tot 45 cm in deze inbouwhaard plaatsen.

De haard met Deens Design van de bekende Scandinavische houthaarden en houtkachel fabrikant Scan, is één van de haarden uit de nieuwe Scan 5000 series. Deze biedt u een serie inbouwhaarden met een grote ruit en een prachtig zicht op het vuurbeeld. De haarden zijn voorzien van een moderne verbrandingstechniek en zijn klaar voor de toekomst.

U kunt met een gerust geweten deze haarden stoken en zorgdragen voor het milieu. Alle haarden kunnen in een nieuwbouw woning worden geplaatst waar het noodzakelijk is om de verse luchttoevoer van buiten te halen. Hiermee zorgt u ervoor dat de lucht die nodig is voor de verbranding niet uit de woonkamer komt. Ook heeft u geen problemen met de mechanische ventilatie of afzuigkap in de (open) keuken. Door het lage vermogen kunt u zonder problemen ook de haard stoken in het voor en naseizoen. De chamotte stenen vlamplaten geven een licht interieur en hebben een lange levensduur.

Het rendement is 84,9 % met een CO waarde van 0,07 %. Het vermogen bereik is 4- 10 kW. Het energielabel is A+.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen