pinterest
Scan 67 1000 houtkachel

Scan 67 1000 houtkachel

Voor wie op zoek is naar een stijlvolle en efficiënte manier om kleine ruimtes te verwarmen, is deze Scan 67 1000 compacte industriële houtkachel de ideale oplossing.

Het design, met een kenmerkende D-vorm, schuine afrondingen en een elegante handgreep van zwart eiken, straalt eenvoud en kwaliteit uit. Je geniet van een prachtig zicht op de vlammen door het panoramische glas, terwijl de handige aslade het schoonmaken vereenvoudigt.

Je profiteert van de geavanceerde Zensoric-luchtregelingstechnologie, die niet alleen efficiënt houtgebruik garandeert, maar ook de milieu-impact minimaliseert. Met de volledige controle over de luchtregelaars bepaal je zelf de warmte-intensiteit, voor een comfortabele en milieuvriendelijke verwarming.

Personaliseer je kachel met de MyScan-apparatuur. Kies uit verschillende lengtes en kleuren voor de handgrepen, en maak je houtkachel een unieke toevoeging aan je interieur.

Deze houtkachel combineert technologie en milieubewustzijn, en biedt niet alleen warmte maar ook een stijlvolle uitstraling.

Download hier de catalogus en bekijk de Deense houtkachels en de mogelijkheden!

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen