Scan 5003 FR/FL hoekhaard met ruit

Scan 5003 FR/FL hoekhaard met ruit
Scan 5003 FR/FL hoekhaard met ruit
Scan 5003 FR/FL hoekhaard met ruit
Scan 5003 FR/FL hoekhaard met ruit

Scan 5003 FR/FL is een mooie hoekhaard met Deens Design en heeft een draaideur links of rechts. De haard komt uit de collectie van de nieuwe Scan 5000 series en biedt u een serie inbouwhaarden met een grote ruit en een prachtig zicht op het vuurbeeld. Deze haarden zijn voorzien van een moderne verbrandingstechniek en zijn klaar voor de toekomst. U kunt met een gerust geweten deze haarden stoken en zorgdragen voor het milieu.

Alle haarden kunnen in een nieuwbouw woning worden geplaatst waar het noodzakelijk is om de verse luchttoevoer van buiten te halen. Hiermee zorgt u ervoor dat de lucht die nodig is voor de verbranding niet uit de woonkamer komt. Ook heeft u geen problemen met de mechanische ventilatie of afzuigkap in de (open) keuken. Door het lage vermogen kunt u zonder problemen ook de haard stoken in het voor en naseizoen. De chamotte stenen vlamplaten geven een licht interieur en hebben een lange levensduur.

U kunt houtblokken tot 45 cm in de 5003 FR/FL haard plaatsen. Het rendement is 86% met een CO waarde van 0,08 %. Het vermogen bereik is 3 – 8 kW. Het energielabel is A+
Meld je aan voor de nieuwsbrief


Brochure aanvragen

Vraag nu GRATIS informatie aan over Scan 5003 FR/FL hoekhaard met ruit.

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
Nieuwsbrief Ja, ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.


De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.