Kalfire Gi: ultrarealistisch vuur & significant minder gasverbruik

Gashaarden bieden gemak en sfeer en winnen al jaren aan populariteit. Een gashaard heeft maar één druk op de knop nodig voor een realistisch vuur; veel sneller en eenvoudiger dan het aansteken van een houthaard of kachel. Daarbij bieden deze haarden dezelfde warmte en gezelligheid als een open haard en zijn ze ideaal om een ruimte snel te verwarmen. De nieuwste gashaarden verbruiken zelfs significant minder gas! Je leest er meer over in dit artikel.


Kalfire Gi gashaard

Design

Naast het gemak en de sfeer speelt ook het design van hedendaagse gashaarden een belangrijke rol. De haarden zijn er in veel verschillende designs, modellen en formaten, waardoor er voor ieder interieur wel een geschikte optie is. Van moderne tot klassieke gashaarden, er is voor ieder wat wils. Een gashaard is daarom niet alleen een functioneel element in huis, maar kan ook een mooie eyecatcher zijn in je interieur.

Minder gasverbruik

Ook als je weinig gas wilt verbruiken, kan je kiezen voor een gashaard. De nieuwste haard Kalfire Gi verbruikt door innovatieve technologie significant minder gas en heeft een ongekende vuurbeleving. Door de aansturing van 3 onafhankelijk aangestuurde gaskleppen wordt met een opvallend laag vermogen en weinig gasverbruik een mooi dynamisch vlambeeld gerealiseerd.


De Kalfire Gi is met een minimaal vermogen van 2 kW en een maximaal vermogen van 7kW ook in goed geïsoleerde ruimtes te plaatsen zonder dat het té heet wordt. 

Vlammen en vonken


Een kampvuur in de vrije natuur is de inspiratiebron voor het mooie vlambeeld van de nieuwe gashaard van Kalfire: de gloed, de vlammen en de vonken werden uitgebreid bestudeerd en succesvol nagebootst. De Natural Spark Generator zorgt voor een voortdurende flow van natuurgetrouwe vonkjes die boven de vlammen dansen.

Mood

De hele avond genieten van een dynamisch vuur, zonder dat het té warm wordt? Eén druk op de comfort-knop is voldoende. Minder gasverbruik? Gebruik de comfort-functie. Zelf je ideale vlambeeld samenstellen? Dan biedt de Mood-functie uitkomst. Voor welke functie ook wordt gekozen, de haard berekent altijd het mooiste en meest efficiënte vlambeeld en staat zo onder alle omstandigheden garant voor optimale vuurbeleving. Het ultrarealistische vuur van de Kalfire Gi zelf beleven? Dat kan bij een dealer in jouw buurt of in het Kalfire Experience Center.

Verkrijgbaar in front, driezijdig en corner model. Meer informatie over de verschillende modellen en mogelijkheden ontdek je op de website van Kalfire

Kalfire Fireplaces

Mensen verbinden door duurzaam vuur

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen